Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - insificient oil pressure(yetersiz yag) hatası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

insificient oil pressure(yetersiz yag) hatası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
korhy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı korhy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: insificient oil pressure(yetersiz yag) hatası
    Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2013 Saat 23:00
arkadaşlar iyi akşamlar.site içinde arama yaptığım zaman benzer başlık bulamadım o yüzden yeni başlık altında soruyorum.benim aracım 2005 model peugeot 307 1.4 rx.aracım sıralı tüplü ve tüp kazanım zavoli, beyni ise atiker.aracımın sorunu şu, arabamı tüplü olarak belli bir süre kullandıktan sonra ışıklar da durduktan sonra boşta iken ciddi şekilde titriyor ve bazen stop ediyor ve bu esnada insificient oil pressure(yetersiz yag basıncı) uyarısı veriyor.o esnada arabamı benzine alınca bu titreme ve uyarı anında kayboluyor.bu arada arabamda ufak bir yag kacagı var acaba bu neden midir yoksa başka bir nedeni var mı.uzun süredir araştırıyorum buna benzer bir kaç sorun internete düşmüş ama sadece insificient oil pressure uyarısı geliyor şeklinde yani ne titreme ne tüp ne de stop etme sorun olarak dahil edilmemiş.tekrar ediyorum arabam benzine geçince uyarı aniden kesiliyor.2 ustaya gösterdim aksilik o an uyarı vermedi.ustada görmeden bir şey diyemem dedi.yardımcı olursanız çok sevinirim.arabamı yükselticem yani satmayı düşünüyorum ama bu sorunla da satmak istemiyorum.ilginiz için şimdiden teşekkurler
peugeot 307
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 Saat 00:15
yetersiz yağ basıncı yani insufficient oil pressure. arkadaşa yardım edelim sorunlu olarak satılmasın peugeot
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 Saat 02:12
Yağ filtreniz orjinal mi? Yan sanayi filtreler bazen bu uyarıyı verebiliyor.
Yukarı Dön
korhy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı korhy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 Saat 13:30
Acikcasi tam olarak emin degilim ama bunu da goz onunde bulundurucam ama garip olan tupte iken yapiyor ama benzinde yapmiyor...arkadaslar cidden bu sorun cok kafami mesgul ediyor.yardimlariniz cok onemli.simdiden tesekkurler
peugeot 307
Yukarı Dön
mustafa_nalcacioglu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mustafa_nalcacioglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 Saat 21:41
düşük yağ basıncı uyarısını bana sorarsanız şundan ötürü veriyodur araba şimdi motor teklemeye başladıgında dogal olarak motor devri düşüyor bu esnada devir 800rpm gibi değerlerin altına inince yağ pompası arabaya yeterli yağ basamadıgı için yağ basıncı düşüyor ve ecu düşük yağ basıncı uyarısı veriyodur aynısı bizim renault9 da yapıyodu devir çok düşünce arada yağ lambası bikaç sefer yanıyodu hemen stop etmeden önce bence aracınızda yağlamayla ilgili bi problem yok devir düzensizliğinden ötürü oluyor.lpg sisteminizin genel bakımını nezaman yaptırdınız özellikle lpg filtresini değiştirin gazda olsa ne pislikler çıkıyo kardeşimin arabasından bilioyrum sonra computest te lpg ayarlarınızada bi baktırın durduk yere bazen bozulabiliyor sorun lpg sisteminden kaynaklanıyo muhtemelen 
Araba makinalarını seven bi adam işte...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 13 0 Ozzy1903
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 687 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6514 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 210 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 483 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 381 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107657 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1621 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3287 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10245 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9042 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1087 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1295 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1714 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55672 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 329 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1445 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2969 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 293 0 İlyas41
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Pyrs 1
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
kartal5200 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English