![]() |
|
insificient oil pressure(yetersiz yag) hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korhy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2013 Konum: nevsehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2013 Saat 23:00 |
arkadaşlar iyi akşamlar.site içinde arama yaptığım zaman benzer başlık bulamadım o yüzden yeni başlık altında soruyorum.benim aracım 2005 model peugeot 307 1.4 rx.aracım sıralı tüplü ve tüp kazanım zavoli, beyni ise atiker.aracımın sorunu şu, arabamı tüplü olarak belli bir süre kullandıktan sonra ışıklar da durduktan sonra boşta iken ciddi şekilde titriyor ve bazen stop ediyor ve bu esnada insificient oil pressure(yetersiz yag basıncı) uyarısı veriyor.o esnada arabamı benzine alınca bu titreme ve uyarı anında kayboluyor.bu arada arabamda ufak bir yag kacagı var acaba bu neden midir yoksa başka bir nedeni var mı.uzun süredir araştırıyorum buna benzer bir kaç sorun internete düşmüş ama sadece insificient oil pressure uyarısı geliyor şeklinde yani ne titreme ne tüp ne de stop etme sorun olarak dahil edilmemiş.tekrar ediyorum arabam benzine geçince uyarı aniden kesiliyor.2 ustaya gösterdim aksilik o an uyarı vermedi.ustada görmeden bir şey diyemem dedi.yardımcı olursanız çok sevinirim.arabamı yükselticem yani satmayı düşünüyorum ama bu sorunla da satmak istemiyorum.ilginiz için şimdiden teşekkurler
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yetersiz yağ basıncı yani insufficient oil pressure. arkadaşa yardım edelim sorunlu olarak satılmasın peugeot
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yağ filtreniz orjinal mi? Yan sanayi filtreler bazen bu uyarıyı verebiliyor.
|
|
![]() |
|
korhy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2013 Konum: nevsehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Acikcasi tam olarak emin degilim ama bunu da goz onunde bulundurucam ama garip olan tupte iken yapiyor ama benzinde yapmiyor...arkadaslar cidden bu sorun cok kafami mesgul ediyor.yardimlariniz cok onemli.simdiden tesekkurler
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
düşük yağ basıncı uyarısını bana sorarsanız şundan ötürü veriyodur araba şimdi motor teklemeye başladıgında dogal olarak motor devri düşüyor bu esnada devir 800rpm gibi değerlerin altına inince yağ pompası arabaya yeterli yağ basamadıgı için yağ basıncı düşüyor ve ecu düşük yağ basıncı uyarısı veriyodur aynısı bizim renault9 da yapıyodu devir çok düşünce arada yağ lambası bikaç sefer yanıyodu hemen stop etmeden önce bence aracınızda yağlamayla ilgili bi problem yok devir düzensizliğinden ötürü oluyor.lpg sisteminizin genel bakımını nezaman yaptırdınız özellikle lpg filtresini değiştirin gazda olsa ne pislikler çıkıyo kardeşimin arabasından bilioyrum sonra computest te lpg ayarlarınızada bi baktırın durduk yere bazen bozulabiliyor sorun lpg sisteminden kaynaklanıyo muhtemelen
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |