![]() |
|
bende satıyorum 206 mı :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2013 Saat 11:56 |
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle temiz 206 larda varmış demekki :)
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gizli kalmış hocam benden önceki pek binmemiş bende yaklaşık 2 yılda 10 bn km anca yaptım :D
Düzenleyen C@GL@R - 29 Kasım 2013 Saat 16:52 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı Satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sağolun arkadaşlar...
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
araç çok temiz ama bu fiyata satılmaz mümkün değil, dizel olsa giderdi direk
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Maşallah güzel araç. Hayırlı satışlar
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
her araçta olduğu gibi pazarlık payı illaki var ama boş araçtan farklı olarak araçta 1000 lira bakım+ 600 lira lastik + 750 jant vs..2500 lira artısı var şimdi bunlar olmasa ben bu aracı 18 desem sanırım daha karlı olurdum :D
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Hayırlı satışlar.. O nasıl bi km ya :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Umarım değerini verebilicek birine gider araç çok diri duruyo km falan da çok iyi. kısaca hayırlıs satışlar hocam istediğini fiyata verirsin umarım :)
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
hayırlı satışlar.
güzel araç alıcısı kıymetini bilir inşallah. |
|
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Olur hacım olur. benim pederin audi 80.000' de 2001 model.
![]() |
|
![]() |
|
sağolun arkadaşlar..evet bu neki 19 bn de arabalar var ama onlarıda ben şahsen almam yata yata heryeri paslanmıştır :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |