![]() |
|
Acil Satılık 206 Dizel full |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2013 Saat 11:51 |
Kredi kartına sıkıştığımdan dolayı acil satıyorum 18.500 TL !
2006 Model , 1.4 Hdi x Desing 112.000 Km de manuel 0530 492 24 80 - 0312 474 01 40 Muttalip Çağlar 2. Sahibinden aldım orjinal 112.000 Km de ( servis kayıtları mevcut ) Araçda yapılan bakımlar : Triger seti değişti ( 103.000 Km de ) Baskı balata değişti ( 103.000 Km de ) Şanzıman içindeki körük ve vites çubukları değişti ( 103.000 Km de ) Marş motoru ve şarz dinamosu bakımları yapıldı kömürleri değişti ( 103.000 Km de ) Arka torsiyon sökülerek torsiyon mili ve tüm bilyeleri değişti prıl prıl yapıldı. ( 103.000 Km de ) Yağ, yağ filtresi , hava filtresi , polen filtresi ve mazot filtresi değişti ( 112.000 km de, aracı 103.000 km de aldığımda değiştirmiştim fakat 9000 km olmuş satacak olsamda 10.000 km olmadan bakımını yaptırdım alan arkadaş dua eder ) Not: Bakımda kullanılan tüm parçalar ABC Peugeot dan alınarak orjinal parçalar ile değiştirildi. Estetik açıdan yaptırılanlar : Ön tampon ve arka sol çamurlukta ufak çizikler vardı buralar lokal olarak boyandı Direksiyon 175 TL ye orjinal deri kaplandı Bu modelde bulunmayan arka koltuk kafalıkları alınarak takıldı Bu modelde bulunmayan arka tavan el tutamaçları alınarak takıldı 3. satır ekranlı yol bilgisayarı takıldı ve sinyal kolu adaptasyonu yapıldı Car Wax Çetin emeç şubesinde komple kuaför yapıldı Pasta cilası yapıldı Aracın iç paspasları dahi ABC Peugeot dan orjinal alınarak değiştirildi Aracın 4 Adet Yazlık ve 4 Adet Kışlık lastikleri yenidir ( 2012 ve 2011 ) Ben araca binmek için aldım ve bu kadar işlem için 3.000 TL civarında bir miktar harcadım kredi kartına çok sıkıştım o yüzden acil satıyorum , ciddi alıcı ile cüzzi bir miktar pazarlık yaparım ama beklentileriniz büyük olmasın, ben aracı 17.2000 TL ye aldım noter sigorta hariç 3.000 TL nin üzerinde harcadım, kesinlikle kontağı çevirip gideceksiniz. Turbosuna kadar en ufak sıkıntısı yoktur. Aracın tramerde 1 kazası mevcuttur 1200 TL civarı küçük bir hasar, onun dışında değişeni kazası belası yoktur ! Şehir içi bir depo ile yaz şartlarında 950 Km civarı gittim kış şartlarında 800-850 Km arası gitmekte, uzun yolda Ankara - İstanbul 4 kişi bir depo ile gittim geldim ve hala çeyrek depo mazot vardı. Lütfen ciddi alıcı arkadaşlar arasın kardeşime gönül rahatlığı ile verebileceğim temizlikte bir araç, yıkamasını bile fırça vurdurtmadan buhar ile yıkatıyorum o kadar titiz bir insanım resimlerde mevcut inşallah aynı değeri verecek bir arkadaşıma nasip olur. Düzenleyen seamad - 29 Kasım 2013 Saat 12:05 |
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel gözüküyor araç,Allah yardımcın olsun inşallah istediğin fiyata satarsın.İnan ihtiyacım olsaydı sırf şehir içinde kullanmalık alırdım.Cok aciliyetin varsa galericilere verebilirsin böyle temiz bir aracı kaçırmazlar.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Galericilere vermek istemiyorum , inanın binmek için aldım fakat çok sıkışığım , bir aracım daha var oda bu temizlikte fakat bedel olarak yüksek bir araç bunu satsam ihtiyacımı karşılıyorum, binici alsın istiyorum, 20.500 istiyordum daha çnce sonra satmaktan vazgeçtim ama hesapta olmayan bir ödeme çıktı ve hesap alt üst oldu , ciddi düşünen varsa kaçırmasın o kadar temiz bir araç.
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
ben 1-2 arkadaşıma haber verdim acil müşteri bulurlarsa sana dönüş yaparım.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim ilginiz için
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
verdinizmi bilmiyorum ama shbnden.cm a verirseniz daha hızlı sonuç alır
|
|
![]() |
|
shbnden.com a verdim onayda
|
|
![]() |
|
Teşekkürler... |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
full yazınca insan feline falan zannediyor. iyi satışlar
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
abs ve sis farı dışında feline nin farkı nedir ?
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
yağmur sensörü - far sensörü - dijital klima - yol bilgisayarı - 8 airbag aklıma gelenler
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Evet baya fark varmış ama fiyatıda ona göre farklı, ama içinde abs ve hava yastığı dışında diğerleri tamamen göz boyama, bende golf var 2006model , yağmur sensörü far sensörü dijital kilima hepsi mevcut ama o kadarda işe yarayan 3-5 bin tl fark ettirecek detaylar değil, yol bilgisayarı benim aracımdada var, alıp bir dünya masraf edeceğiniz bir felineden benim aracım daha caziptir, ha benim yaptıklarımın aynını yapmış bir satılık feline varsa aynı temizlikte 1000-1500 TL daha pahalıysa o zaman düşünülebilir ama ilanlara baktım ben o araçlardan hangisini alırsanız alın 1500-2000 tl masrafınız olacaktır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sunrooflu-full-model-dikkat-cekici-guzellik-145389716/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-degisensiz-orjinal-2006-model-full-paket-206-145056830/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-fuar-oto-dan-2008-peugeot-1-4-hdi-145478899/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-hatasiz-full-plusfull-144799051/detay |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Hayırlı satışlar.. İnşallah tez zamanda sıkıntınızı atlatırsınız..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Allah yardım etsin bu şekilde araba satılmasına çok üzülüyorum. Allah kimseyi mecbur bırakmasın.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, sıkıntı her dönem oluyor , ben sigorta acentesi sahibiyim sıkıntım geçici ama alacakları alamayınca zor duruma düştük, insanın gücü malına yetermiş.
|
|
![]() |
|
yasa283 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
satıldı mı araç?
|
|
![]() |
|
Merhaba, ekonomik sorunlarımı bir nebze çözdüm o yüzden arabayı satmaya kıyamadım, tüm ilanları kaldırmıştım buradaki kalmış, şu an için satmayı düşünmüyorum bir kaç ay sonra daha geniş bir araç ile takas edeceğim, teşekkürler... |
|
![]() |
|
yasa283 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
teşekkürler..iyi çalışmalar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |