![]() |
|
Eski aracı verip 0 km araç almak. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2013 Saat 21:03 |
Herkese iyi akşamlar bilindiği üzere elimizde 78 model murat 131 var. Babam bu arabayı verip 0 km araba almayı düşünüyor. Böyle bir kampanya yapan marka varmıdır? Bir ara eski araçların türkiyede üretilen araçlarla takas edilip faizsiz kredi verdikleri söyleniyordu bu hala devam ediyor mu? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
|
|
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok.Ama kredide imkan sağlıyorlar diye biliyorum vadelerde falan.
|
|
![]() |
|
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
![]() ![]() ![]() ![]() |
biz faizsiz diye biliyorduk yoksa gereği yok :/
|
|
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Nereye konu acacagimi bilemedim..mitsubishi attrage 1.2 CTV kampanya var..2015 modeli 47000 TL..bu araç alınır mi?bu araç hakkında bilgisi olan ustalar ya da araçtan anlayanlar ne derler acaba..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
motoru düşük araba alma, satması zor
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
1.2 pololar çok kolay satılıyor..su an kullandığım araç 1.4 206 75 beygir..attrage ise 1.2 80 beygir ve benzinli..performans olarak hangisi daha iyi..ben su an peugeot tan memnunum ama elden cikarmam lazim artik..sürekli masraf çıkarıyor..çok yakmasin otomatik olsun uzun surede kullanmak istiyorum..hangi araç tavsiye edersiniz..
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
![]() ![]() ![]() ![]() |
attrage 1,2 yerine 2014 corsa al 1,2 triptonik hem yakıt az hem çekişi iyi konforluda ama 35 ile 40 bin cıvarı piyasası klime açık raöpada düşüş söz konusu bile değil sanki klima açılmamış gibi etki etmiyor performansına dizel motor eco tech zaten d serisi olarak geçiyor sana motoru küçük az yakan ama performansı sağlam konforlu araç olarak bunu tavsiye edebilirim bir tek
|
|
change
|
|
![]() |
|
Neden mitsubisi attrage yi kimse beğenmiyor anlamadım..tipi çirkin ama ben tipe bakmiyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |