![]() |
|
Başıma gelen talıhsızlik. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2013 Saat 17:24 |
![]() ![]() ![]() ![]() bU SABAH malesef aracımın ön kapısını tornavidayla zorluyan şahıs açamayınca arka camı kırıp müzik sistemi ni çaldılar ekranlı teyip anfi bas hepsi ni almış ön torpido kitliydi torna vidayla kastırıp kırmış üst torpidonun orjinal bezini yırtmış en çok üzüldüğümde bu oldu kapı üstü direkleri hiç sormayın pişman oldum alarm taktırmadığıma herşeyde vardır bi hayır nabalım :(
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vay şerefsizler çok geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun , hiç mi duyan eden olmamış ses felan
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Sagol kardes Kimse duymamis nasil isse anlamadim bende
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
kansız şerefzizler daha çok laf söylerimde neyse. bunla geçmiş olsun polis falan geldimi ?
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun Adem çok üzüldüm ya, diyecek çok şey ama içimden diyorum, o şerefsizlere, nazar değdi foforluya
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçmiş olsun, Allah 1000 katını onlardan çıkarsın inşallah.
|
|
![]() |
|
Var bi nazar serkan abi ama hayırlısı polise gerek duymadım direk arabaya binip isin yolunu tutdum zaten gece 4 de gidiyorm merterde ekip anons yapti saga cek die cektim ruhsata baktilar kimlik felan hayirdir cam kirik nereye bole felan bende durumu izah ettim ekip nie cagirmadin dediler dedim abi cagirsam bulunurmuydu yok ifade tutanak bos bos seyler dedim adam in dedigi tek kelime sende haklisin gecmis olsu diip gittiler
|
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
allah beterinden saklasın bununla geçmiş olsun yazıkk vallahi yazııkk |
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
geçmiş olsun demekten başka elden bişey gelmiyor allah sağlık versin daha iyilerini al çalanlar nasıl olsa hayrını göremeyecek allah herşeyi görür bilir unutma
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Geçmiş olsun , Allah beterinden korusun.. Aracın bulunduğu yerde mağaza kamerası filan denk gelmiyormu siz kendiniz inceleseniz , belki görüntü alabilrsiniz...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Allah razı olsun arkadaslar aracın bulundugu yerde ucz market vardi ona sordum kamerayi baska tarafi gosteriyo o kamerada 2kerede oranin kasasini bosaltmislar
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Ya abi çok geçmiş olsun da sanki bilen biri yapmış gibi nereden biliyormuş a.g. evladı o kadar seti falan birde kimse de görmemiş yazık olmuş .
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
Geçmiş olsun..
|
|
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Geçmiş olsun.Allah bin katını çıkarsın böyle şerefsizlerden .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Adem kardeşim gerçekten çok üzüldüm çok yazık olmuş fosforlu cevriyemize çok çok geçmiş olsun bu kansız şerefsizlerin yaptıgını ben birtürlü hazmedemiyorum biz kazanalıp satın alalım cebimizden arttırıp zevklerimize para harcayalalım kansız bir kaç şerefsiz gelsin alsın götürsün sahiplensin Allah öteki tarafta çok güzel soracak bunlara hesabını daha çok şey söylemek isterim onlara ama boş malesef çok geçmiş olsun kardeş
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Cok cok geçmiş olsun
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
geçmiş olsun hocam yaklaşık 3-4 ay evvelde benim arabayı çalıştığım hastanenin otoparkında soydular ve benimki soyulan O geceki 7. arabaydı. yaklaşık 1500 lira değerinde tesisat ve bi kaç parça eşyamda çalındı. olay yeri incelemede geldi ama afedersiniz bi b*k olmadı :( kapıyı yamultmaları kilitli torpidoyu kırmaları felanda cabası. |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Sagolun arkadaslar cami yaptirdim yerli 90 liraya orjinal teyibide taktırdim 20liraya 120lirayada alarm yaptırdım sıra muzik sisteminde yarın media market de fiyat lara bakıcam eger alırsam atarım resimleri insallah ii geceler herkeze
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |