![]() |
|
Bu arac hakkında bilgisi olan.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2013 Saat 14:47 |
Merhaba herkese, bu araç hakkında bılgısı olan ve değerli yorumlarınızı almak ısterım:) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-307-xsi-full-lpg-145312626/detay/ |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgim yok ama fikrim var ( her Türk gibi ![]() 307' nin ilk üretildiği yıl sanırım araç 2002 model *İlk üretildiği yıl olduğu için kronik sorunların en fazla olduğu araç olucaktır,(detayları 307 kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler) *133,000 km hiç inandırıcı gelmedi bana *2000 motor araç lpg' li yani 1,6 araba kadar yakıcak eski teknoloji ile tüple bile olsa bayağı yakıcağını düşünüyorum. *Koltuk klifları değişmiş sanırım ve 2002 model araca göre çok temiz duruyo araba muhtemelen komple boyalı o fiyata 206' ların piyasası diye biliyorum ben. Araç sıkıntı bence vaktinizi harcamayın derim
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bence araç temiz görünüyor, evet 206 ların fiyatına yazmış adam ama 307 tek kapılar 206 kadar tutulmadı haliyle hemen satılsın diye uygun yazmış olabilir, iyi bir kontrolden geçtikten sonra alınabilir bence.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
alınmaz bence bu araba ya arkadan kazalı sol arka çamurluk bölgesi arka komple boyalı yada farklı zamanlarda komple boyanmış olabilir 1 veya 2 defa hatta km de pek ojninal değil gibi iç döşemelerde arkadaşın dediği gibi değişmiş sanki bu rakamlara dize benzinli 3-5 kapı 2002-2004 206 bulabilirsin bu araba ayarında hatta daha temiz şansına
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
valla saolun ben bıde yardım ıstıyom hatta ıstanbuldakı arkadaşlardan musaıt olan varsa eger araca yakın yerdekıler vs görme ımkanı var mı acaba.. yoksa bu gıdısle ıstanbula ayak basacağız:)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kazası varmıdır yokmudur orasını bılemem ancak tek kapı olması ve yaşının olması ayrıca 2.0 motor olması ve normal şartlarda yıllık vergisinin 1.040,00 TL gibi bir rakkam olması nedeniyle fiyat bu şekılde buyuk ıhtımal birde çok tutulan bir model değil o yuzden bunlarıda duşunup hemen altında birşey aramayın bu şartları kabul ediyorsanız kafanıza yatıyorsa araçta baktırıldığında sorun çıkartmazsa neden alınmasın alınmaz diye bir şey yok hayırlısı olsun...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
doğru tespit aynen katılıyorum. vergi -tek kapı- 2,0 benzin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |