|
206 angel far alınık |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
staticxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2013 Saat 10:56 |
selam arkadaslar
elinde 206 saglam kırıgı olmayan siyah zemin mercekli cift angel halka beyaz sag-sol far lazım. olupta satmak isteyen varsa irtibata gecelim. not:halojen ampul h1-h7 filan ile kullanacam. xenon düsünmüyorum. aracım 206xs 2000model |
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
acypower
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba bende atıl durumda kullanmadığım angel far mevcut.
Detaylı fotograflarını ekledim 175tl düşünüyorum fiyat olarakta. Düzenleyen acypower - 27 Kasım 2013 Saat 10:51 |
|
staticxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
cok eskiymis be hocam. isimi gorurmu bilemedim. plastik aksamda kırık olan yer varmı fotolardan pek anlasılmıyor. angeller ne renk beyazmı? ampul olarak ne takılıyor buna. h1 mi h7 mi?
harbi alıcıyım. saglamsa isimi görür. fiyat olarak bana cok geldi. yaparsan kardesine bi guzellik alıyım. |
|
|
|
acypower
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ampul tıipini bilmiyorum ürün fotografta görüldüğü şekilde ayakları sağlam angelların yanıp yanmadıgını bılmıyorum. İnternette sahıbındene falan baktım ona göre verdım fıyatı. İkinci el olarak en ucuz ilan bu. Eski olarak görünmesinin nedeni kirli olması :) istersen farları iç dış temizler angel ampullerini istediğin renk yapar 250tl den verebilirim...
|
|
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
alınca bende once yıkayıp temizleyip takacam. ilk aklıma gelen oydu :))) sen yap kardesine bi guzellik.
|
|
|
|
acypower
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Olacak rakamı 150tl
|
|
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
eyvallah kardesim. alıyım ben senden farları. kayserideyim ben. elden alma imkanımız olursa cok iyi olur benim icin.
|
|
|
|
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
cep nomu ozelden yazdım. detayları görüselim
|
|
|
|
huseyinkivreak
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2013 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyinkivreak
|
dostum eğer far satılmadı ise talibim
|
|
HER GÖRÜNÜŞE ALDANMA NİYEMİ ÇÜNKİ ALTINDA ASLAN YATAR...
|
|
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
arkadaslar farlar tarafımdan alınmıstır. ankaradan ali abimize cok tesekkur ediyorum. ilgisi icin.
|
|
|
|
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
farlar elime ulastı. hicbir sorun yok. kargo parası cok saglam gecirdiler. bu kadar yıldır netten alısveris yaparım hic bu kadar kargo ucreti vermedim. surat kargoyuda satın aldım sandım bian.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |