![]() |
|
silinebilir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2013 Saat 08:48 |
linkteki yaylardan kullanan yada bilen varmı + veya - leri nelerdir
alfamda kullanmıştım ama fk marka alman malı idi sorun yoktu
Düzenleyen awanger33 - 20 Mart 2014 Saat 10:16 |
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de eibach var ben çok memnunum. FK marka kullananlarda memnun gerçi bunların dışında 3,5cm yaya boşa para vermeyin pek etkisi yok, alacaksanız 5cm lik alın..
|
|
![]() |
|
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle tavsiye için teşekkürler 5 cm çok yere yakın olur diye endişe ediyorum alfamda baya sıkıntı oldu elazığ yol şartlarında ama 3.5 sanki bu şartlarda hem aracın görüntüsünü toparlar hemde sw araç için biraz daha yol tutuş sağlar diye ümit ediyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
3.5 idealdir... içini sarsma yapar tabikide sadece bozuk yolda biraz daha yavaş gitmeniz yeterli olacaktır... Hayırlı olsun diyorum şimdiden
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
3,5' tan şaşma derim 5 cm çok sıkıntı helede Türkiye yollarında marka olarak Eibach ve diğerleri olarak değerlendirebilirsin. İmkan varsa 350-400 tl kadar kıy parana ama en sağlamını yani Eibach' ı al.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
tavsiyeler için teşekkürler. 5 cm fk yaylar alınıp takıldı. :D
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
güle güle kullanın, bende de fk 5cm var memnunum. egzoz da takılacak galiba, diger konuda okudum. fotolar gelsin bekleriz
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
fotoğraf yüklemeyi beceremedim malesef :D
|
|
|
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
valla 5 cm lık yay 307 de press olmadan 3.5 cm den farklı olmuo sakın 3.5 cm takmayın yay olarakta coil ex yada eibach tavsıye ederım yenı taktırdım cok memnunum
|
|
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |