![]() |
|
teyp montaj yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2013 Saat 23:02 |
sonunda orjinal kasetçalardan kurtulup usb li teyp aldım güzel herşey ancak resimde görüldüğü gibi 4 tane kablo var sarı beyaz mavi ve ince gri ben enerji bağlantısını beyaz ve sarı yaptım böylece kontak kapatınca teyp kapanıyor sarı yerine mavi yapsaydım kontaktan bağımsız çalışırdı yani teybi manuel kapa aç yapabilirdim, şimdi kontak kapatınca teyp kapanıyor ancak hafıza siliniyor silinmemesi için maviye mi bağlayım yoksa bu ince gri kablo hafıza için mi yada bu ince kablo ne için bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. iyi formlar ![]() |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
one shot kill all :D
Hocam biraz ses sistemlerinde gezinseniz teybi almadan bağlantıyı tasarlar sorunsuz kurardınız. Benim ilke ve prensibim bir şeyi almadan icadına kadar araştırırım. Kim nerde nasıl kullanmış ne yapmış nasıl olmuş. Ne nerede neden öyle. Sizinki baya bir cesaret. Yanlışkla sigorta atsa bir de o sigortayı bulmaya bir sürü çaba. Allah korusun BSi ın yanmasına değinmiyorum. Aziz abinin kulağı çınlasın. Mümkünse teybin soketini detaylı bir foto ile paylaşın ben yardımcı olmaya çalışayım yine. Pioneer sony de böyle dert yok kablolar belli. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
![]() ![]() ![]() ![]() |
kısa zamanda çekerim fotoğraflarını şuan sorun yok teyp güzel kullanıyorum ben bu ince kabloyu merak ettim sadece bilgin varsa söylermisin daha önce alfa fiat vs kullandım bsi nedir bilmiyorum önceki araçlarımın tesisatını teyp amfi vs kendim bağlıyodum bsi sorunu diye bisey duymamıştım pejoya özgü bisey olsa gerek
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elektronik beyin BSi. Araçta aküden sonra elektrik dağılımını sağlayan birim. Teybinizin kontak bağlantısı hatta akü bağlantısı bile onla ilişkili küçük bir hatada sigortayı attırabilirsiniz. Bu BSi yanmasına kadar gidebilir. Küçümsenecek bir parça değil.
Teybinizn kablolarını bilmiyorum ama pejolarda elektrik soketini elinize alıp kablo kısmından baktığınızda siyah ve ya sarı-yeşil kalın kablo vardır. O şase kablonuz. Onun hemen yanındaki Aküden direk gelen hafıza kablosu. O hafızanın iki altındaki ise bsi dan gelen kontak kablosudur. Teybin uygun kablolarını bunlara göre bağlarsanız sıkıntı çözülür. Şuan tam emin olamadım hep karıştırıyorum akü ve kontağı. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |