![]() |
|
bi el atında çözelim bu problemi abiler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karakedi27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakedi27
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2013 Saat 22:23 |
:) Arkadaşlar meraba ben kubilay siteye yeni üye oldum
birazda ani oldu kusura bakmayın bugun basıma böyle bi olay geldi yardımlarınızı bekliyorum Onur abi'm sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor bana sizlerinde bir kaç önerileriniz bekliyorum şimdiden teşekkürler
|
|
Karakedi27...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracta tesisat var mı? Genelde bu gibi sorunlar tesisat çekildikten sonra kablolardan gelen suyun bsi'a zarar vermesiyle oluyor.
|
|
![]() |
|
karakedi27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakedi27
![]() ![]() ![]() ![]() |
tesisat çekili Abi ama bsi yi ocak ayında su gectikten sonra Degiştirmiştim ama uzun zamandır yagmur flan yagmadı suyun oldugu yerlerdende pek geçmedim abi
|
|
Karakedi27...
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
göstergedeki ışıkların durup dururken hepsinin yanması devir saatinin çalışmaması aracın stop diyip uyarı vermesi. bunlar benim de xenon taktırdığımda başıma gelmişti. akıllı usta xenon balastını abs beynin ustune koymuş. haliyle araçta çılgına dönüyodu. kaldırdık sorun cözuldu.
sende de buna benzer bi uygulama varsa ondan olabilir. ama aracın serileşmesi falan kafa karıştırıcı.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Forum deneyimime dayanarak bsi'dan olduğunu tahmin ediyorum oksitlenme falanda olmuş olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakedi27
ama hic böyle bişey olmadı bu zamana kadar set 2 yıldır üstünde bugun nedense böyle yaptı hani aracı zorlamamda sürerken
|
|
Karakedi27...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakedi27
abi o yagmurda pek gezmedim ama olabilir nasıl yapsak
|
|
Karakedi27...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakedi27
tesisatı iptal ettirimmi abi ben komple söktürüm
|
|
Karakedi27...
|
|
![]() |
|
Akü durumu nasıl? Bazen akü zayıflayınca da saçma tepkiler verebilir peugeot, örneğin akü yüzünden ABS ışığı yanan çoktur forumda.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakedi27
tamam abi sanada eziyetim dokunuyor valla hep :)
|
|
Karakedi27...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakedi27
aküyü 2 ay önce degiştim degişme sebebimde eski akümün yüzüne bsi beyni kendini resetledi :/
hep bsi den cekiyorum Daha öncede bsi ye su geçmişti degiştirmiştim
|
|
Karakedi27...
|
|
![]() |
|
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Merhaba;
Arkadaşım bu BSİ beyne su nasıl ve nereden gidiyor.Açıklarmısın.
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |