![]() |
|
Termostat arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2013 Saat 17:57 |
Selam üsdatlar Aracım peugeot 206 hdı Termostat arızası olduğu nereden anlarım.
Geçen hafta antifiriz değiştirdim 100 km mesafe gittiğim halde gösterge 70'in altında kalıyor birde araç çalışır vaziyette bıraksam 10 dakika beklesem de en alttaki çizgiyi geçmiyor. Sorun termostatdan mıdır.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncel
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Termostat arızalı ise ya hiç açmaz motor hararet yapar yada kapatmaz motor çok soğuk çalışır, termostat açık kalsa 70'e kadar çıkar mı onu tam bilemiyorum.
Düzenleyen Serkan - 26 Kasım 2013 Saat 14:29 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence sıkıntı göstergede olmali? Kalorifer sıcak ufluyo mu o peki ?
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kaloriferde sıkıntı sıcak yok ustaya gittin sıcaklığı ölçmeden termostat arızalı dedı hemen değiştirelim dedi bende hemen uzaklaştım o ustadan.
![]() |
|
halilefe
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Kalorifer sıcak ufluyo yo mu uflemiyo mu onu anlamadım
|
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Sıcak üflüyor kardeş
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
benim bildiğim kadarıyla eğer sorun termostatta olsa kaloriferden sıcak hava da gelmez yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin ya da hararet yükselmiyoken sıcak hava gelmesi de imkansız eğer klima açık değilse..yani senin sorun muhtemelen gösterge
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hararet musurunu de ihtimallerin icinde bulundurunuz.
|
|
![]() |
|
Normalde benim aracım 100 TL mazot ile 420-450 km gidiyor bu sefer 300 km gitti bende hararet müşürü ve ya termostat dan şüpelendim çiğ gaz attı heralde ısınamadığı için.Sizce neden olur bu kadar km farkı.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
reklames ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2013 Konum: tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
aynı sorun bende de var kardeş. başka bir sorunu yaparken usta fark etti. termostat bozuk dedi ve değişti. Ama hiç bir şey fark etmedi. Bende neden düşük olduğunu merak ediyorum. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Aklınızda bulunsun triger değişimlerinize termostat, devirdaim pompası, müşürleri de ekleyin kafanız da rahat etsin. Benim kafam rahat etmedi sonradan tekrar gideceğim sanayiye. parçaları aldım uygun zaman kolluyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |