![]() |
|
teşekkürler Peugetturkey |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osmntskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2013 Saat 22:22 |
Arabayı aldığım zamandan beri takip ettiğim, yararlandığım bu foruma, forumda emeği geçenlere ve üyelere teşükkür ediyorum.
Bir arkadaşta temiz bir laguna var, onu alacağım inşallah bu sebeple 206 maceram ve forum takibim bitiyor. Araçlarınızı güle güle ve sorunsuz kullanmanız dileğiyle...
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı olsun. laguna hakkında biraz bilgi verirmisin model yıl km otom. manuelmi ? fiyat motor hacmi vs. siz yinede ara sıra takılın foruma nede olsa laguna da fransız :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Rica ederiz, Hayırlı olsun.
|
|
![]() |
|
osmntskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Laguna 2004 model 1.6 previlage artı özellikler var. 90000 km'de, iki parça çizikten boyalı, kaza hiç yok, birinci sahibi. donanım olarak peugeot'u aratmıyor. fiyat 25000 istiyor, biraz pahalı görülebilir. ama araç aramaya kalksam 1000 lira harcarım en az ve vakit kaybı bir sürü bu yüzden pek altına üstüne bakmıyorum. ancak konforda çok önde, zaten arabamdan memnundum, sırf konfor için değiştiriyorum. bakalım hayırlısıyla benim arabayı satarsam, nasip olacak... Takılırız hocam ne demek, peugeot'u olan her arkadaşa tavsiye ediyorum zaten forumu... Düzenleyen osmntskn - 25 Kasım 2013 Saat 09:09 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hayırlı olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |