![]() |
|
yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
alicanakca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: kktc Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicanakca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2013 Saat 21:42 |
|
307 cc ile normal 307 nin parçaları aynı mıdır acaba ? örneğin radyatör , aks vs gibi parçaşarı ? bilgisi olan yazarsa sevinirim.
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
radyatör aynı olabilir fakat aks değişir diye tahmin ediyorum cc kuvvetli normala göre sen hangilerinden bahsediosun yazarsan ona göre herkes bildiğini yazar...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
alicanakca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: kktc Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicanakca
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araçın iç kısmındaki radyatörü için sordum aslında onun değiştirmem gerekiyo. ama genel olarakda bi öğrenmek istedim
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicanakca
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
En guzeli servicebox'tan parca referans kodlarini karsilastirmanizdir.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |