![]() |
|
LPG iptalinden sonra enjektörler değişmelimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2013 Saat 12:45 |
LPG iptal edildikten sonra araç üzerinde değişmesi gereken parça varmıdır enjektörleri değiştirmek gerekirmi. ?
Düzenleyen mami202 - 24 Kasım 2013 Saat 20:37 |
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana göre enjektörlerde herhangi bir sorun yoksa değişmesine gerek yok
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah. sormamın nedeni araç 1 sene lpg li kullanıldı muayene zamanı gelince lpg söküldü bende tam o zaman aracı satın aldım ve taktırmak istemedim.
motorda titreme çekişden düşme vs. vardı enjektörlerden biri arızalanmıştı değiştirdim düzeldi en son servise vermeden önce azda olsa yine titreme vardı. motor un bütün takozlarını kulağını değiştirdim v kayışı rulmanı triger vs. hepsi değişti yarın servisten gelicek usta araba bomba gibi oldu diyo inşaalah öyledir.
|
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o olay benimde kafama takılıyor arkdaslar. benim arabadada lpg varmıs. sokmusler. o halde aldım ben arabayı. arabam canavar. performans on numara. ustada bakımlarını yaptı. herhangi bisi soylemedi.
lpg montajı yapılırken manifoltlar delinmiyormu. arabaya her turlu eziyet iskence yapılmıyormu. yani lpg iptal edilince eski haline dondurmek için hangi parcalar degisiyor. harbiden merak ediyorum. |
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
şimdi baktım netten ama işe yarar bi bilgi yok, insanlar lpg monte sırasında bikaç delik açılıyormuş onları kapat yeter diyor ama en iyi bilgi ATİKER yada BRC gibi doğru düzgün bi tüpçüye gidip alırsın gibi geliyor
|
|
![]() |
|
netten bende araştırıp bakmak istedim fakat herhangi bir bilgiye ulaşamadım.
aracına lpg taktırırken başında duran tecrübesi olan arkadaşlar şu sorularımızı yanıtlarmısınız. lpg takılırken hangi parçalara delik açılıyor? enjeksiyonlaramı ? valf mi sübap mı neyse artık onlara mı delik deliniyor? motor un herhangi bir çalışan parçasının zamanlama ayarı değiştiriliyormu? elektrik ve mekanik tüm ellenen kurcalanan parçaları yazarsanız çok makbule geçer. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Videoya göz atabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
teşekkürler.
kendi aracımdan örnek verirsem 90 bin km de iken araca lpg takılmış daha sonra 130 binde söküldü, motor toplam 40 bin km tüplü çalışmış, 40 bin km lik lpg li kullanım motor ömrüne zarar vermişmidir, çünkü ben dikkat ediyorumda motor sesi bana göre kendi sınıfındaki araçlara göre biraz daha fazla gibi ,mesela devir alırken bi bağırması var kime sorsam hangi ustaya göstersem senin aracın motoru büyük normaldir bişeyi yok deniliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |