![]() |
|
teyp montajı yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2013 Saat 15:02 |
slm bu benim orijinal teyp aşağıdaki resimlerdeki çerçeve ve usb teyp siparişi verdim geldi bağlantıyı yapabilirim sorun yok kaz çok elektrikten anlarım ancak duyduğum adarıyla bilgisayara bağlatıp aktivemi etmek gerekiyormuş yoksa ötüyormuş bilgisi olan varmı bu konuda birde koldan ses açma kısma istasyon değiştirme kolunu bu teype uygulana bilirmi 2000 model 1,4 206 şimdiden teşekkürler çerçeve 19 tl kargo dahil usb teyp 49 tl kargo dahil ![]() ![]() ![]() Düzenleyen koramiral - 23 Kasım 2013 Saat 15:39 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orj teyp takarsan ötme olur diye biliyorum bunda olmaz heralde
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aktivasyon gerekmez hocam, başka bir aracın orjinal teybini takarsanız teybi araca tanıtmak gerekiyor. Direksiyon kumandası baz modellere uygulanıyor buna olur mu bilmiyorum, maliyeti de yüksek zaten.
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim araştırdım evet sony gibi ileri düzey teyplerede geçerliymiş W R çıkışı lazımmış aparat lazımmış 30 tl gibi fiyat makul ama sony teyp alacak kadarda bütçe yok koldan değilde normal kumandadan kullanırım sağolun
Düzenleyen koramiral - 23 Kasım 2013 Saat 15:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |