![]() |
|
\AS290/ çok kirli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2013 Saat 12:21 |
güzel güzel emeğine değmiş...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla bana göre çok kirliydi. Ben kendim kullandığımda bu kadar kirli tutmuyordum.
Buğra hocam, Bunları kullanmak için makine şart yoksa hem vücuda zararlı hem de durulaması zor. Ben Atas ın DLS125i kullanıyourm ama PH nötr snowfoam lar var. Onlar daha etkili ve daha zararsız. Chemical-Guys, valet pro, meguiars gibi markalarn çok iyi ürünleri var. |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ali konuşturmuş maharetlerini yalnız ilk halide neredeyse benim arabanın temiz olduğu hali gibi
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Ali bende geçenlerde hb den çbs nin cilalı köpüklü fırçasız yıkama şampuanı gördum dedim alıyım. ama yoğun bi köpük atmıyor. makinayla yada el pompasıylada kullanılıyor. deniycem daha denemedim de sormak istediğim bu seninki gibi hatta seninkinden daha yoğun köpük atan şampuanların markası fiyatı nedir?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Serkan abinin kriterlerine göre oldukça temizmiş zaten ne gerek vardı
![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
İlk video ki hali bile temiz bence :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ben de yıkama seti var özene bezene yıkıyorum.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bence hic bilmeyim her hafta ordayım
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Devamı geliyor
![]() Kürşat benzinlikteki kullanılan kimyasalların toptancısı ile tanıştım. Yıkama yapılan yere yaklaşmıyorum bile lasitğimi sürmem. PH dengesini bilsen sende bulaşmazdın. O köpük olup temizleisn diye neler kullanıyorlar bir bilsen. |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Ali yine anadolu bulvari diyorum :)
1 tl köpük 1 tl basınçlı su (PO) self servis. Gerci ben dun o kadar uğraştım bugün yagmur yagdi bahtsiz bedeviye bagladik yine :) |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
olayı çözemedim ben yaw :D
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
Düzenleyen Alicilik - 23 Kasım 2013 Saat 02:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |