![]() |
|
Yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2013 Saat 18:43 |
dikmende normal bence
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben yazın ankarada sürekli 5 il 5.5 arası gördüm kışın 6.8 yaksa kısa hesap 4.46 X 6.8 / 100 =303 kr buda baya çok demek :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benim eski 206'da yazın 5.8 civarı olan yakıt tüketimim kışın 6.4 civarına çıkıyordu bence normal
|
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Ankara şehir içi , kış lastiği takılı ve dikmende rampa çıkıyorum sürekli, sabahları 0-2 derece arası oluyor benim çıktığım saatte ama genede fazla geldi bana, yarın bilgisayara bağlattırayım en iyisi.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sırf şehiriçiyse normal ama karma tüketim için biraz fazla
|
|
![]() |
|
Bu arada aracım 206 1.4 Hdi ( 112.000 km ) 3 ayda 8000 km yol yapmışım :)
Düzenleyen seamad - 21 Kasım 2013 Saat 15:16 |
|
![]() |
|
Arkadaşlar biliyorsunuz aracımı satıyordum fakat satmaktan vaz geçtim biniyorum, bakım yapalı 8000 km olmuştu dün gene bakım yaptırdım ( yağ,yağfiltresi,hava filtresi ve polen filtresi ) yağ olarak castrol edge 5/30 kullandık , bu ara havalar soğuduğundan beri yakıt tüketimim arttı gibi hissediyorum, yol bilgisayarında 100 km de 6.8 e kadar gördüm sizce normalmi ?
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
şöyle deyim ben 1.6 hdi motoru bozuk olan aracımda 5.4 litre yapıyordum işte 1 hafta öncesine kadar araç serviste motor elimizde kaldı yeni motor yapılıyor bakalım kaç yakacak bence 1.4 hdi ye göre fazla yorarak kullanıyon gibi aracı ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |