![]() |
|
ısıtma koltugu dugmeleri çalışmıyo sorun nedir aca |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deeps_blue ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2013 Konum: kıbrıs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deeps_blue
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2013 Saat 23:22 |
arkdaşlar merhaba pejo 307 xt premium aracım var ısıtma koltugu dugmesine basınca ışık yanardı çalışırdı şimdi her iki koltuktakide yanmıyor ve çalışmıyor ???? bilgisi olan varmı şimdiden tşk ederim iyi geceler...
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigortasını kontrol edin.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bendede var hale çözülemedi sorun
|
|
![]() |
|
oguz41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Merhabalar konuyu hortlatmak zorunda kaldım.Forumda 3 kere araştırdım bunun gibi 3 4 konu daha var fakat çözüme kavuşmuş değil.Benim aracımdada koltuk ısıtması var 2sinede düğmeye basınca aradaki sarı ışığı yanıyor ve bir daha basınca kapanıyor bir sıkıntı yok.Fakat deniyorum hiçbirşekilde ısındığını elimle bile hissedemiyorum.Malum kış geliyor ve bu özelliğin devre dışı kalması can sıkıcı yardımlarınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var buralarda bu koltuk ısıtmadan anlayacak birini bulmak imkansız.sorun ne olabilir ?
|
|
Peugeot 307 2004
1.6 110 hp Premium Pack. |
|
![]() |
|
oguz41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Yokmudur yardımcı olacak kimse ?
|
|
Peugeot 307 2004
1.6 110 hp Premium Pack. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |