![]() |
|
24/11/2013 pazar gidecek varmı ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2013 Saat 15:06 |
||
Salih Merhaba; Şirket interneti face açmadığı için göremiyorum İstanbul' da bi event mi?
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Pazar günü İzmit'e Aziz'i iade-i ziyaret planımız var ama daha kesinleşmedi, gidersek drag yarışlarını da izleyebiliriz.
|
|||
![]() |
|||
||
Ben Cumartesi biliyordum iyi ki konuyu açmış Salih
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Ben pazar dedim zannediyodum sana yanlis soylediysem afola :) |
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Birisi elinde FORUMPEUGEOTTURKEY diye havaalanı karşılama yazısıyla karşılasın,toplanalım bi tribünde :D Şaka bi yana bende orda olacağım ALLAH kısmet ederse.
|
|||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
abi gidicez allahın izniyle iadei ziyaretimize :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
||
valla bende yanlış duymuş olabilirim
![]() |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Ankaradan kimsenin sesi çıkmamış ses çıksa ben de katılabilirdim.
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Otobüse atla gel Ali, biz seni karşılar yolcu ederiz
Düzenleyen Serkan - 21 Kasım 2013 Saat 17:08 |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Atla otobüse gel Ali :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
||
arkadaşlar ben 24 ünde 08-16 vardiyasındayım sakın ola ben işten gelmeden dağılmayın muhakkak görüşelim
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
kimler geliyor ? var mı bir program ?
|
|||
![]() |
|||
||
Yarın akşam kesinleşecek Ali, haberleşiriz
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
hacı ne olduı kesinleşmedimi bak 5 günlük raporuda aldım :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
Kesinleşti gibi gidemiyoruz sanırım
|
|||
![]() |
|||
||
sebeb?
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
sebep +106 hanımdan iznide almıştık yaaaa
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar bizim amacımız Aziz'i ziyaret etmekti, drag yarışları da tesadüf olmuştu Azizin pazar günü izin durumu hâlâ belirsiz, evdede belirsizlik yüzünden başka planlar yapılmaya başladı, Azizi de iş yerinde zor durumda bırakmak istemiyoruz. Aziz'le görüştük ve daha geniş bir zamana erteledik
|
|||
![]() |
|||
||
hayırlısı olsun abi ama dediğim gibi önce aziz abi gelcek biz gitmiş kadar olduk :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
yassam mı yazmasam mı bilmiyorum ama, yine yırttım kendimi, pazar çalışmaktan kurtuldum. az önce belli oldu, "çok hırpaladın kendini yat dinlen yarın" dendi, Kalayı çektim " bu saattemi denir" dedim. sağlık olsun artık, Kısmet değilmiş.
Yarın drag ları izlemeye gidermiyim bilmiyorum. Başka planım yok ama şimdilik.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |