![]() |
|
206 hdi termostad antifriz eksiltme!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2013 Saat 16:34 |
merhaba arkadaşlar aracım 206 1.4 hdi antifiriz eksiltiyordu az miktarda usta termostad dan olduğunu söyledi ufaktan altından kaçırıyor uyarı lambası yakmasa da hafta da bir kontrol ediyorum azalıyor bu şekilde kullanmak zarar verir mi usta seni yolda bırakmaz dedi ama aklama takıldı, sizlere danışmak istedim ilginiz için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gercekten termostatin oradan kaciriyor ise tankta sogutma suyu kaldigi muddetce sorun olmaz. Ancak fazla geciktirmeden degistirmekte fayda var.
|
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
termostadın hemen alt tarafında gözlemlediğim bi su akıntısı vardı ustama sordum sanayide termostadın alt tarafından geldiğini söyledi zaten yaklaşık 2 sene önce ben yine su eksiltme sıkıntısıyla yetkili serviste su kollöktörünü değişmiştim sıkıntı belki yine aynı yerden olabilir dedim ama termostad çıktı antifirizi kontrol ediyorum sürekli eksilmeden tamamlıyorum en kısa zamanda sipariş edip değişecem teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
vanda sevimlide vardır ya 10 - 20 lira bi şey. beklediğine değmez.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |