![]() |
|
Muhteşem Kapışma RCZ vs Speedwing(Yamaç Paraşütü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 Saat 22:40 |
Mükemmel bir kapışma olmuş bence :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel bir kapışma olmuş, teşekkürler Burak
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
bende geçen gün boing 737 yi geçtim E-5 te :D
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
RCZ nin o parayı haketmiyo diyenlere verdigi cevap olmuş bence
Düzenleyen Burak - 19 Kasım 2013 Saat 11:55 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
herşey çok güzelde asfalt bitince toprak yolda dedem gibi kullanmaya başladı
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
asfalt yolda hakikatten müthiş bi sürüş zevki var.okadar araç sahibi oldum okadar arac kullandım ama suanki RCZ aracım kadar hiçbiri bana zevk vermedi.kabine ses gelmiyor,ne zaman devirlenmeye başlıyorsunuz ozaman içeri tok ama sizi hızlı ve öfkeli filminden çıkmış bir havaya sokuyor :D
temiz bir RCZ'yi 2.el olmak şartıyla 65.000tl civarlarından alınabilirliğini düşünür isek bence böyle yol tutan,hız yapabilen,dış görüşünün de dışında en önemlisi ekonomik bir spor araca bu fiyatlarda sahip olmak yok denilmesi hiçde abes kaçmaz.RCZ hakikatten bir tutku,bir aşk.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Videoyu şimdi evde izleme fırsatım oldu. (Ve ilk defa rcz adına performans izledim)Gördüğüm kadarıyla basık 106 ların virajda daha etkili olabileceğini düşünüyorum çünkü keşan erikli yolunda (benzer bir yol) daha süratli gittiğimi hatırlıyorum. (Belki şöförde iş yoktur
![]() ![]() Düzenleyen dogan106 - 21 Kasım 2013 Saat 00:57 |
|
![]() |
|
mazda3 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2013 Konum: mazda zoom zoom Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
RCZ R ile de aynı karşılaştırmayı bekliyorum......
|
|
diğer araçlar benim gözümde sadece bir araba zoom zoom ise bir otomobil...
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir video olmuş
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |