![]() |
|
Şarkı Önerisi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 Saat 21:16 |
Arkadaşlar Arabada Dinlenecek Güzel Şarkı Önerebilecek Varmı Acaba :) ? Benim Dinlediğim Bir - İki Şarkı Var ( Genelde Ses Sisteminde İyi Olanları Yazıyorum ) Denemek İsteyenler Deneyebilir , Ayrııca Sizin Önerilerinizide Bekliyorum ..) Türkçe Tercihimdir )( Ses Sistemi İçin Yabancı Olabilir )
1- Bertan - Damla Damla (Ses Sistemi Olanlar İçin kesinlikle tavsiyemdir ) 2- Bertan - İmkansız 3-Burcu Güneş - Unutma Beni Çiçekleri 4 - İrem Derici - Zorun Ne Sevgilim 5 -Gülşen - Çelişki 6 - Ebru Yaşar - Sekiz Ve Dokuz 7 - Ajda Pekkan - Ara Sıcak 8 - Nazlı - Can Bedenden Çıkmayınca 9 - Zeynep Dizdar - Sana Güvenmiyorum Şarkı Zevkim Çok İyidir
![]() ![]() ![]() |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Gamze duruldum" bu yaz favorimdi kendisi
R&B dinlerim dersen Lil wayne ın bir çok kendi ve düet şarkılarını dinleyebilirsin..
Düzenleyen impact - 18 Kasım 2013 Saat 21:44 |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
serkan - serkan is my girl...
![]() |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Erdem Kınay & Merve Özbey - Helal Ettim
Barış Türkeri & Nalan - Sensiz Bir Gecedeyim (MURAT UYAR) Zeynep Dizdar - İkimiz (2013) Rober Hatemo - Mahrum Tuna Özdemir - Geri Dön (Sound) (2012) Bengü - 10.Dört Dörtlük (By Volga Tamöz) (2011) Yabancı olarak Jason Derulo Feat 2 Chainz - Talk Dirty (Explicit Edit) Miley Cyrus - Wiz Khalifa & Juicy J) - Mike Will Made It (2013) Anise K feat. Bella Blue Snoop Dogg - Walking On Air (2013) Chris Brown ft. Nicki Minaj - Love More (2013) Charly Black & J Capri - Whine & Kotch (2012) Major Lazer - Watch Out For This (Bumaye) (feat. Busy) Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop (feat. Wanz) Tinie Tempah - Trampoline (Feat. 2 Chainz) Ciara Ft. Nicki Minaj - I'm Out Lloyd Banks feat. Juelz Santana (2010) Güzel şarkılardır yazdıklarım ben şahsen severek dınlerım hoşunuza giden çıkar heralde içlerinden yabancı olarak yazdıklarımın çoğunda şiddetli bass var zaten bulursanız şarkıları tesisatta mutlaka hissedersiniz demek istediğimi :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Chatworkremix funda oncu sana deger remix
Chatworkremix turkis beach (benim favorim) Chatworkremix arif akpinar incitanem Chatworkremix sweet sweat love Chatworkremix sonmoda Okan oz özel bir neden remix Sudenur sugibi ( eren duranoglu) favorim Mustafasandal gulsen tesir altinda Gamze duruldum ilkan gunuc Dj army speed mix fena muzik Ajda pekkan yan yasin keles remix Ve olmassa olmasi gercekleri tarih yazar remix:-) daha cok var ama icinden secme yaptim |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Hepinize Teşekkürler Arkadaşlar Hepsi İşime Yaradı :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
ozan doğuşu & sıla - alian delon
Sertap erener - Rengarenk Bunlarin zamansız bassları hoşuma gidiyordu :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |