![]() |
|
mazot soğutucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 Saat 21:08 |
arkadaşlar malum bu gün muayeneden çıktım şimdi aklıma geldi altına bakıyolarya kılımya sorayım dedim varmı bişeyi abi bi sıkıntı yok yalnız sen arabanın altını vurdunmu hiç dedi oooohoo çook dedim bakan çocuk dediki abi altta mazot soğutucuyu vurmuşşun onu değiştirmen gerekebilir dedi ezilmiş biraz dedi bu parça tam nerdedir ve eğer bozulduysa nasıl anlaşılır arıza ışığı yanmaya başlamıştı 4 gün önce hani sarı ışıkla solunda ve üstünde musluk vanası gibi işaret olan kontak 2 dekeyken çıkıyor bütün ışıklar sönüyor o kalıyor çalıştırınca oda gidiyor ama altını vuralı çok zaman oldu o ışık vurmakla alakalı yanmamıştır sanıyorum ama neden yanıyor anlamadım tamirciye sordum servis zamanın yaklaştığı için yanıyor dedi bilgisayara bağlandı hiç arıza görünmedi bu mazot soğutucu ile bilgiler lütfen
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mazot sogutucu aracin altinda eski buz dolaplarinin arkasindaki gaz sogutucusuna benzer delindimi mazot kacirir ariza lambasi yakmaz
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |