|
baskı balata marka seçimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sosyete_60
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 Saat 17:08 |
arkadaşlar merhabalar 2004 model 307 aracım var baskısını değiştirecem ama orjinalı biraz pahalı geliyor bana trw markası buldun orjinalı göre fiyatı çok uygun trw alman üretim imiş sizece trw mi alayım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Diger konuda da yazdıgım gibi.
--------------------------------------- Beyler söyle bir sey var anlamak istemediginiz, elestirecegim konu marka degil cünkü bilmiyorum. Alman malı ya da cin malı olunca bir sey degismiyor. Her sey iscilikte bitiyor. Cin'de daha kaliteli malzemeler cıkabilir. Cin'den ucuz cıkma sebebi oradaki iscilerin günlük yevmiyelerinin cok ucuz olmasıdır. Yani Alman malı var Opel, Alman malı var BMW. Sonucta maliyet+iscilik=Perakende fiyatı. Ben her zaman orjinalden yanayım. Cünkü o araba canınızı tasıyor ve sizin maasınızı bir miktar zorlamanıza degmez. Hic bir sey sizden degerli degil. Ben sitemize sponsor olan Peugeot parcacalarına bakın derim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinal parçadan vazgeçmeyin. 50 lira fazlası olsun temiz olsun
|
|
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinal orjinal orjinal... Dikiz aynası almıyosun baskı balata alıyosun usta orjinalden şaşma..
|
|
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |