![]() |
|
BAKIN DERİM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 Saat 22:43 |
Vize işi insanları kaçırıyor. Birde ufak tefek masrafları var demişsin ya bence onların ne olduğunu da yazmalısın. Alacak olan kişi neler neler kuruyor kafasında..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
erenkose ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2013 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Aynen öle saol...kimin göreviyse o ilgilensin.
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Tamam beyler buradan tartışmayın yöneticiler uygun olanı yaparlar kural dışı bir hareket varsa.. Hayırlı satışlar..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
erenkose ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2013 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Olabilir de sana daha nasıl izah edebilirim o şekilde olmadığını. Arabayı aldım buraya üye oldum şimdide satıyorum başka araç alıcam.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Üyeliği sadece ilan vermek için yapmak yasak o yüzden söylüyorum toplam 15 mesajınız var 4 tanesi bu topicte.
|
|
![]() |
|
Üyelik tarihim yazar ayrıca daha önce bu siteden bir kaç alışverişim oldu. sadece ilanımı verdim buradaki arkadaşlarında bilgisi olsun dedim çünkü buradaki arkadaşlar peugeot kullanan arkadaşlar neden sordun.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sadece aracınızı satmak için mi siteye kayıt oldunuz?
|
|
![]() |
|
düşüncelerin için teşekkür ederim kardeş..tavsiyene uyucam.
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
işte ne var biliyormusun senin yazdığına karşılık adam uyuzluk olsun diye sana 6000 tl veriyim diyor,ztn birde aracı görmeden diyorsun benim tezimi doğrulamış oluyorsun.insan psikolojisi böyledir.daha ölçülü hatta simetrik ve düzgün bir yazıyla ilanı düzeltirsen emin ol sana 6000 tl.veriyim ver diyen olmayacak ciddi alıcılar arayacaktır.Çünkü ilan içinde ağırlığın yok kardeş...
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
vallahi kardeşim doğru söylüyosun ama aldığım tekliflere ve araca bakıp bana neler sölediklerine inanamassın adam aracı görmeden 6.000 veriyim dio vs vs. ölücülerle uğraşmaktan bıktım o nedenle buraya yazdım sadece aracın fotolarını görsün arkadaşlar gerekli açıklamayı ben onlara yapıcam.
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
ilanına baktım ama bu kabalıkla bu aracı adamın alacağı varsada almaz.daha nazik daha güzel bir üslup ile acıklama yapsan daha ikna edici olabilir aracını daha hızlı satabilirsin.yani anlayacağın aracınımı satıyorsun birilerine mi kızıyorsun aracın satılık diye anlayamadım doğrusu.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
Arkadaşlar aracımı satıyorum ilan nosunu yazıyorum. 142024520 foto yüklemeyi bilmiyorum bide yoğunum lütfen kusura bakmayın.
Düzenleyen 307bursa - 18 Kasım 2013 Saat 20:52 |
|
imzaya gerenk tok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |