![]() |
|
Peugeot 206 1.4 x line alacağım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hab_b ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 Saat 11:17 |
Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.peugeot 206 1.4 xline benzinli 140000 kmde arac alacağım.13000 liraya pazarlıkla bırakıyorlar.sizlerin görüşünü almak istedim.fiyatı nasıl.birde yakıt tüketimi nedir bu aracın.teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim
yeni uyelerimiz üsteki linkten kendilerini tanıtmalıdır. sorularına gelince. yakıt tuketimiyle ilgili aynı motoru kullanan arkadaslar sana yardımcı olacaklardır. ama sölediğin araçla ilgili resim ve detaylı bilgi paylaşman gerekiyor ki, sağlıklı yorum yapabilelim
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
yldrmysn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
başkan ben aldım 2004 model 16 bine araç güzel ama boş biraz :S senin tercihin tabi 88.000 bindeydi km değişen yok boya var 3 parça senin araç kaç model ?
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Yakıt tüketimi eger araç sıkıntısız değilse gayet iyidir fiyatıda xline bi araç için uygun gözüküyor imzamda bulunan linktende kendinizi tanıtırsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
shadowheart ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadowheart
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İmkanın varsa üç daha ver dizelini al aynı modelin. Ben kullanıyorum,asla da vazgeçmem:)))
|
|
shadowheart
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
benimkde dizel ama maşallah traktör gibi. :)
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
ben 2005 x line satıyorum her arabanın bir değeri var o modelde bir araba o fiyata veriliyorsa şüphe duyarım ama bıya kaza sorun değil dersen al gitsin :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |