![]() |
|
307 aynaya sınyalli park yapımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 Saat 10:13 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Serkan - 19 Kasım 2013 Saat 13:24 |
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
resim işini yine beceremedim:))
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
tebrikler zor bir çalışma .
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Sabır ve el becerisi gerektiren bir calısma. Ben de ugrasmayı severim, fakat acık olmak gerekirse pek estetik durmamıs. Ya da forum üyelerinden Oktay Toker'in calısmasını gördügümden(Aydınlatma projelerim diye geciyor konu) gözüme öyle geldi. Ama elbette emege saygı, siz begendiyseniz bir sey diyemez kimse. :)
|
||
![]() |
||
|
sayın yöneticiler resimlere bir el atarsanız sevinirim:)
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Fark ettiyseniz sizleri degil, imalatı kıyasladım. Sonuc olarak aynı mevzu ama farklı görüntüler. Elbetteki calısmanız basarılı sonuc olarak istediginiz ve düsüncenizi ortaya koymussunuz ve tekrar söyluyorum emege saygım var. Fotografları da ben sizin yerinize actım. Tekrar saygılar.
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
hisler düşünceler istekler beklentiler farklı olabilir herkeste. "dogancanguden" arkadaş bence size fikir olması açısından bahsetmiştir.
forumun amacı bence "şurasını şöyle,böyle yapsan daha iyi olabilir" gibi yaklaşımlarda bulunup iyileştirmeler yapmak. ben amatör çalışmaya göre gayet beğendim muntazam olmuş ama yine de orjinal kalmasından yanayım :)
|
||
![]() |
||
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Eyvallah.
|
||
![]() |
||
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
|
Güzel bir çalışma olmuş ama bence düz şerit şeklinde bir kapak bulup ledleri içine koysanız daha güzel dururdu. yine de başarılı buldum
![]() |
||
206 1.4 feline 2006 model
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
![]() |
||
![]() |
||
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
farklı bi çalışma olmuş..
|
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
Keşke V şeklinde keserek yapsaydın.. |
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
olcay034 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: işveren Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
Arkadaşlar eski bir konuyu hortlatayım dedim
![]() Öncelikle çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim. Benim kafama takılan araç bu şekilde muayeneden geçebiliyormu bu şekilde ? Ve sinyalleremi bağladınız ledleri yoksa parklaramı ?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |