Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 aynaya sınyalli park yapımı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32068
Tarih: 12 Mayıs 2025 Saat 02:38
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 aynaya sınyalli park yapımı
Mesajı Yazan: muro_60
Konu: 307 aynaya sınyalli park yapımı
Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2013 Saat 10:13

-------------
peugeot 307 xt premium

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2013 Saat 10:13
resim işini yine beceremedim:))

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesajı Yazan: errör
Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2013 Saat 10:15
tebrikler zor bir çalışma .

-------------
307 xsi 2.0 petrol

Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2013 Saat 10:16
teşekkürler

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2013 Saat 10:18
Sabır ve el becerisi gerektiren bir calısma. Ben de ugrasmayı severim, fakat acık olmak gerekirse pek estetik durmamıs. Ya da forum üyelerinden Oktay Toker'in calısmasını gördügümden(Aydınlatma projelerim diye geciyor konu) gözüme öyle geldi. Ama elbette emege saygı, siz begendiyseniz bir sey diyemez kimse. :)

Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2013 Saat 10:18
sayın yöneticiler resimlere bir el atarsanız sevinirim:)

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2013 Saat 10:27

Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2013 Saat 11:21
Orjinalini yazan: dogancanguden dogancanguden Yazdı:

Sabır ve el becerisi gerektiren bir calısma. Ben de ugrasmayı severim, fakat acık olmak gerekirse pek estetik durmamıs. Ya da forum üyelerinden Oktay Toker'in calısmasını gördügümden(Aydınlatma projelerim diye geciyor konu) gözüme öyle geldi. Ama elbette emege saygı, siz begendiyseniz bir sey diyemez kimse. :)
bahsettiginiz kişi bu işte profosyonelleşmiş bizimki amatör sadece paylaşmak istedim kıyaslama yapılmaması daha iyi olurdu saygılar

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2013 Saat 11:28
Fark ettiyseniz sizleri degil, imalatı kıyasladım. Sonuc olarak aynı mevzu ama farklı görüntüler. Elbetteki calısmanız basarılı sonuc olarak istediginiz ve düsüncenizi ortaya koymussunuz ve tekrar söyluyorum emege saygım var. Fotografları da ben sizin yerinize actım. Tekrar saygılar.

Mesajı Yazan: impact
Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2013 Saat 12:00
hisler düşünceler istekler beklentiler farklı olabilir herkeste. "dogancanguden" arkadaş bence size fikir olması açısından bahsetmiştir.
forumun amacı bence "şurasını şöyle,böyle yapsan daha iyi olabilir" gibi yaklaşımlarda bulunup iyileştirmeler yapmak. ben amatör çalışmaya göre gayet beğendim muntazam olmuş ama yine de orjinal kalmasından yanayım :)

Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2013 Saat 12:16
Orjinalini yazan: dogancanguden dogancanguden Yazdı:

Fark ettiyseniz sizleri degil, imalatı kıyasladım. Sonuc olarak aynı mevzu ama farklı görüntüler. Elbetteki calısmanız basarılı sonuc olarak istediginiz ve düsüncenizi ortaya koymussunuz ve tekrar söyluyorum emege saygım var. Fotografları da ben sizin yerinize actım. Tekrar saygılar.
resimler icin teşekkürler

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 18 Kasım 2013 Saat 12:19
Eyvallah.

Mesajı Yazan: bjkamil
Mesaj Tarihi: 19 Kasım 2013 Saat 13:12
Güzel bir çalışma olmuş ama bence düz şerit şeklinde bir kapak bulup ledleri içine koysanız daha güzel dururdu. yine de başarılı buldumWink

-------------
206 1.4 feline 2006 model

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 19 Kasım 2013 Saat 13:25
Orjinalini yazan: muro_60 muro_60 Yazdı:

Thumbs Up Elinize sağlık, güzel paylaşım

Mesajı Yazan: cansytnn
Mesaj Tarihi: 19 Kasım 2013 Saat 13:39
farklı bi çalışma olmuş..

Mesajı Yazan: dream
Mesaj Tarihi: 19 Kasım 2013 Saat 14:00

Keşke V şeklinde keserek yapsaydın..

-------------
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..

Mesaj Tarihi: 19 Kasım 2013 Saat 18:23
Orjinalini yazan: bjkamil bjkamil Yazdı:

Güzel bir çalışma olmuş ama bence düz şerit şeklinde bir kapak bulup ledleri içine koysanız daha güzel dururdu. yine de başarılı buldumWink
tesekkür ederim. evet bende düsündüm ama bulamadım uygun bişey bulursamda ustune yaparım artık:)

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 19 Kasım 2013 Saat 18:24
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Orjinalini yazan: muro_60 muro_60 Yazdı:

Thumbs Up Elinize sağlık, güzel paylaşım
TEŞEKKÜRLER

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 19 Kasım 2013 Saat 18:26
Orjinalini yazan: dream dream Yazdı:

Keşke V şeklinde keserek yapsaydın..

en kolay böyle yapabildim .evet daha degişik şekiller verilebilir denemek lazım:)

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesajı Yazan: olcay034
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 15:08
Arkadaşlar eski bir konuyu hortlatayım dedim Smile

Öncelikle çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim. Benim kafama takılan araç bu şekilde muayeneden geçebiliyormu bu şekilde ? Ve sinyalleremi bağladınız ledleri yoksa parklaramı ? 

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 15:59
teşekkür ederim. muanede sıkıntı olacagını sanmıyorum.ledlerde park ve sınyale baglı yanı parktayken bıraz sönük yanıyor sınyalı yakınca parlak yanıyor dıyot ve drenc bagladım

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 16:27
Gayet güzel ben çok beğendim basit ve etkili sonuçta ılaveten yapılan bır çalışma bu orjınal fabrıkasyon değil bu yuzden elle yapılan hiç bir uygulama bunun otesıne geçemez bundan güzeli olamaz  sadece fıkır farklılıkları olur okadar .

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 16:48
Muro tam aklımdaki şeyi söyledin Smile Bende tam olarak o şekilde yanarsa süper olur diyordum.  Peki elekrik kablosunu parklardan ve aynı zamanda sinyaldenmi alıp ikisini ledlerde birleştirdin? diyotları nerede ve nasıl kullandın ? Biliyorum biraz kafanı şişiriyorum ama biliyorsun 307 ler zaten elektronik kısımlarda biraz rahatsız. Bizde böyle birşey yapmak isterken yanlış bir bağlantı sonucu araca zarar vermemek için soruyorum.. Smile Hatta mümkünse ledlerin bağlantı şemasını  çizip paylaşabilirsen süper olur Wink

Mesajı Yazan: mlhks
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 19:03
muhteşem olmuş eline saglık

Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 19:41
bence gayet başarılı olmuş... muaynede sıkıntı yaratırmı bilemycem...

-------------
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2014 Saat 15:49
http://bit.ly/c25MCx" rel="nofollow"> becerebildim harelde yuklemeyi dırenclerin degerlerini hatırlamıyorum deneyerek bulabılırsınız

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2014 Saat 15:53
Orjinalini yazan: olcay034 olcay034 Yazdı:

Muro tam aklımdaki şeyi söyledin Smile Bende tam olarak o şekilde yanarsa süper olur diyordum.  Peki elekrik kablosunu parklardan ve aynı zamanda sinyaldenmi alıp ikisini ledlerde birleştirdin? diyotları nerede ve nasıl kullandın ? Biliyorum biraz kafanı şişiriyorum ama biliyorsun 307 ler zaten elektronik kısımlarda biraz rahatsız. Bizde böyle birşey yapmak isterken yanlış bir bağlantı sonucu araca zarar vermemek için soruyorum.. Smile Hatta mümkünse ledlerin bağlantı şemasını  çizip paylaşabilirsen süper olur Wink

bu şekilde yaprsan bi sorun olmaz degişik şekillerde yapabılırsın ledleri birde ayna arkasında fazla yer yok ona göre yaparsın:)kolay gelsın

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2014 Saat 17:04
Muro emeğine sağlık teşekkür ederim ancak kafama takılan bir soruyu sormam lazım. Bugün otomasyoncu arkadaşımla bu olayı değerlendirdik.Direnç diyot vs ile istediğimiz değere düşürebiliyoruz gelen akımı ancak şöyle bir soru takıldı kafamıza. Diyelimki parklar açık. parklardan gelen elektrik dönüp sinyale gitmiyormu? Eğer akım sinyallere ulaşırsa parklar yakıldığında aynı zamanda sinyalede elektrik gittiğinden sinyallerde yanacaktır diye düşünüyoruz. Ermm

http://img492.yukle.tc/image.php?id=406ddd.jpg" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2014 Saat 18:25
Orjinalini yazan: olcay034 olcay034 Yazdı:

Muro emeğine sağlık teşekkür ederim ancak kafama takılan bir soruyu sormam lazım. Bugün otomasyoncu arkadaşımla bu olayı değerlendirdik.Direnç diyot vs ile istediğimiz değere düşürebiliyoruz gelen akımı ancak şöyle bir soru takıldı kafamıza. Diyelimki parklar açık. parklardan gelen elektrik dönüp sinyale gitmiyormu? Eğer akım sinyallere ulaşırsa parklar yakıldığında aynı zamanda sinyalede elektrik gittiğinden sinyallerde yanacaktır diye düşünüyoruz. Ermm

http://img492.yukle.tc/image.php?id=406ddd.jpg" rel="nofollow">
:)) işte dıyot koymamızın amacıda bu dıyotun özelligi tek yönlü akım gecirmesi yani park yanarken sinyalin + ucuna elektrik gecmez sinyal yanarkende parka elektrik gecmez drencleri dıyoyun arkasınada baglayabılırsın parklar yanarken ledler zayıf yanacak sınyal verildiginde parlak yanacak:))Gülümseme 

-------------
peugeot 307 xt premium

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net