![]() |
|
Arka kampanaları diske çevirsek? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 Saat 23:40 |
Merhaba, aracımı aldım alalı arka kampanaların durumunu merak ediyorum.
Şimdiye kadar bir usta(?)ya gösterdim ve balatalar kampanaların içine yuva yapmış olduğu için açmayı bir türlü beceremedi. O kadar zorladı ki kampananın kenarını çekiçle vura vura çıtırt diye kırdı. Ben de bunu görünce aman dur usta iş çıkarma dedim ve toplattım. Bu hafta yaptıracağım bakımda arka fren balatalarını da yaptıracağım. Muhtemelen o aşınmadan dolayı da yenisini almak durumundayım. Şahsen ilerde jant lastik taktırmayı düşündüğümden güzel görünüm açısından arkaları da disk yapmak istiyorum. Bunu yapabilmek için nelere ihtiyaç vardır, tavsiye edilir mi? Yorumlarınız, tecrübeleriniz ve kıymetli bilgilerinizi bekliyorum. 206 fever 1.4 litre 8 valf benzinli abs yok. 2007 model Buyrun buradaki linkler peugeot 206 fren sistemleri parça fiyatları. Düzenleyen anonem - 18 Kasım 2013 Saat 01:27 |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu bir fikriniz arkadaşlar?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Fren sisteminin orjinaliyle oynanması bence çok doğru değil, yapılan en ufak bir yanlış yada eksiklik kötü sonuçlar doğurabilir.
Gereken parçalar araştırdığım kadarıyla bunlar, pek ucuza mâl olacak gibi değil üstelik. 2 adet porya, 2 adet aks, 2 adet kaliper, 2 adet koruma sacı, 2 adet fren hortumu, bağlantı vidaları, balatalar ve diskler, |
|
![]() |
|
Pekala gözüm şimdiden korktu benim.
Zaten orijinalite benim için çok önemliydi. Tehlikeli olacaksa böyle bir şeye hiç girişmem
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sahte disk denilen kampana kapakları var, çok ucuz alır denersiniz çok apaçi tarzı durmazsa kullanırsınız.
Örnek. |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
abi bu çakma diskler fena duruyorlar ama ya :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Koşarken belli olmaz
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |