![]() |
|
oto teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 Saat 22:12 |
http://www.n11.com/piranha-charger-y-type-3-inc-ekranli-oto-teyp-P13781376arkadaşlar bi teyp almayı düşünüyorum gönlüm double diyor cebim sittir et gönlünü diyor verdiğim linkteki teyp nasıl sizce birde direksiyondan kumanda olayı olurmu bunda.
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu bir fikri olan arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
abi bence pioneerden vaz geçme piranhanın sadece web camını kullandım iyiydi ama teypte nasıl bilemicem :) double alabiliyosan bence double din tabikide :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
3" ekran yerine 50 60tl ye 4.3" gps alırdım. Onunda ses çıkışını teybe aux yapıp gönderirdim.
|
|
![]() |
|
direksiyondan çalışabilenler var diyolardı
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kumanda bunda kesinlikle çalışmaz distribütör sitesindeki açıklamalr berbat detay yok. kullanım kılavuzu yok. Piranha sucks....
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
piranha navigasyon kullanıyorum aracımda gayet memnunum yıne piranha nın buna benzer ekranlı teybınden kullanan bır arkadaş var oda memnun evımde piranha dvd player ve ses sistemi var elektronıkte performans ve fiyat açısından çok kötü bir marka sayılmaz denemek lazım ama çokta bışey beklememek gerek pıoner ıle kıyaslarsak tabıkıde pıoner tartışılmaz alınır ancak pıonerın herhangibir ekranlı modelıne sayacağınız parayla bundan 3 tane alırsınız :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |