![]() |
|
APP PLAKA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 Saat 20:36 |
|
Öncelikle herkese iyi akşamlar keyifli forumlar. Aracıma app plaka yaptırdım. App plakalarla muayeneden geçer mi? Yada yolda polis çevirip ceza yazabilirmi? Merak içindeyim bazı arkadaşlarım muayeneden geçmiyor cezada yazılıyor diyor ama..
|
||
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Muayene de ceza yı kim yazacak ?
Hafif kusur olarak geçer sanırsam ama ceza konusunda tamamen polis insiyatifinde olan bişi. |
||
![]() |
||
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
muayenede ceza değil. Polis tarafından ceza yazılır diyolar.
|
||
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
bende muayeneden geçiyor ama polis yakalarsa ceza yazıyor dıye bliyorum
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Ben ilk çevirmede ceza yedim. 66tl (2011)
ikinci çevirmede polis yakışmış ama sök onu ceza yersin dedi.(2012) 3. de emniyet kemerinden ceza kesti 77tl aynı zamanda aracı bağlamakla tehdit edip söktürdü. (2012) Anlayacağın tamamen ruh haline bağlı bir durum. |
||
![]() |
||
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
yalova'da 2 yıl, bursa'da 1 yıl APP'li araba kullandım, sorun çıkmadı. sen yine de ne olur ne olmaz bagajda orjinal plakanı taşı.
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
hocam aynı cam filmi gibi hafif kusurlu olarak cam filmide app plkada geçer ama ceza polisin o sabahki ailevi ve piskolojik durumuna bağlı :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Forumda defalarca konusu açildi bi arama yaptir forumda yeterli bilgi mevcut ayrica defalarcada anlattim bu app plaka mevzusunu sana
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bence çok gereksiz ne gereği var, Eskiden BMW' nin az olduğu zamanlarda 5.20lere yaptırırlardı şimdi şahin' e yapıyorlar.
|
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
tamamen alinin dediği gibi polisin ruh haline bağlı bir durum. eğer ceza yazmaya programlı ise yazar :) ben plakaların orjinalleri ile beraber app plakalarımı da mühürletmiştim. muayeneden hafif kusur olarak geçiyosun. ama mühürlü olması işe yaramıyor. bagajda orjinallerinin olması da işe yaramıyor yani yine ceza yazılabilir. ancak 2013 model bir bmw, audi, mercedese takarsan ceza yemezsin :) onun sebebi de içinden bir bakan oğlu falan çıkabilir diye tereddüt edip yazmazlar :) biz tabi 206 ile geçince bize yazıyorlar :) |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
syn022 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
|
Muayenede herhangi bir sıkıntı olmuyor. Hafif kusurlu geçiyor. Ancak çevirmede ceza yazma hatta bağlatma hakkı var. Yazı stili epey önemli. Adam akıllı bişey takarsan sorun yapıcaklarını zannetmem. Yine polisine kalmış tabi arkadaşların dediği gibi.
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
polis plakanın tipine değil mührüne bakıyor. mühürlü bir şeyler ayarlayabilirsen hiç problemin olmaz
|
||
![]() |
||
|
saçmalama kardeşim takıcaksan hiç mühürsüz takıcaksın, eğer yalan dolan bi mühürle gezersen, sahtekarlıktan içeri bile girersin. Mühürsün APP Takılı olucak, Orginaller koltuk altında durucak. Yapıcaksan bu şekilde yapıcaksın ama hiç gerek yok bence. Tak orginal plakalarını gez...
|
||
![]() |
||
|
Mühür sadece odanın mühürü emniyet böyle plakaya kesinlikle mühür basmıyor. Ankarada mühürlü plakayı direk bağlıyorlar plakada sahtecilikten. Ben özellikle mühürsüz yaptırdım. |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Sahtecilik yap demiyorum, APP plakaya mühür basmaz mı emniyet? belki iyi ruh hallerine denk gelir de basarlar ha? :)
|
||
![]() |
||
|
Emniyet app plakaya mühür basmaz çünkü yasak, dışarda gördüğün araçların mühürlü app plakalı olanların çoğu sahte mühürlü app plakalardır yani bi şekilde taklit etmişler mühürü. Trafik polisi farkedemeyebilir. Ancak dikkatli bi trafik polisi uğraşır ve tespit ederse, savcılığa sahtecilikten sevkedilirsin ve hapise kadar gider konu.
|
||
![]() |
||
|
Bu konu malum yerde çok tartışılmış bunlar sadece ikisi:
adam resmen orijinal cemiyet mühürlü diyor. tabi benim için app plakanın bir önemi yok ama araştırmak için bir bakın derim.
|
||
![]() |
||
|
evet emniyet mühürü kalkmış , şu anda tek mühür cemiyet mühürü yetiyormuş ,app basıldığı söyleniyor ve muayeneden geçiyormuş, doğru bilgiye ulaşıp legal yollar kullanmak lazım
Düzenleyen dogan106 - 18 Kasım 2013 Saat 11:26 |
||
![]() |
||
|
E o zaman APP plaka sevenlere müjdeleyelim bunu
![]() |
||
![]() |
||
tsgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
|
bagajında orjinal mühürlü plakaların varsa ceza yazmazlar 2 senedir hiç yemedim. ve vizedende geçti bu plaka neden böyle diye bile soran olmadı
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |