![]() |
|
2006 307 cc far değişimi (mayajlı kasa) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
alicanakca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: kktc Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicanakca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 Saat 15:31 |
|
arkadaşlar bu konuda bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.aracıma karartmalı angel far takmak istiyorum ama 307 cclerin 2005 öncesi kasalara göre hep gördüm.makyajlı kasa için hiç rastlamadım.acaba değişmiyo mu yada bildiğiniz değişik fikirler var mı ?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kardesim makyajlı kasa icin yok. O kasa pek tutmadıgı icin üretilmedi. Far karartma yaptır, mercekli far da oldugu icin güzel durur. Bu arada farın temizligi de yapılmıs olur.
|
||
![]() |
||
alicanakca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: kktc Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicanakca
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
far karartma peki dışına değilde o içinde nikelajlı kısma yapılabilir mi acaba o zaman dahaa iyi durur diye düşünüyorum.ama angel hayallerim suya düştü galiba
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicanakca
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zaten ic nikelaja yapılıyor hocam. Fara film cektirmekten bahsetmedim. Angel tarzı halka yapanlar da var orjinal farlara.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |