![]() |
|
Sonraki arac düşünceniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 Saat 11:59 |
Evet beyler bugün pazar. Bunu biraz hissedelim, malum pazar günü insanların tek işi muhabbettir. Böyle bir konu actım hem muhabbet edelim hem de merak ediyorum tarzınızı ve arac düsüncelerinizi. Simdi aracınızı degistirme durumunuz olsa ne almak isterdiniz? Ben Alfa 159 ya da Jaguar X-type düsünüyorum mesela. Malum aracımı lise dönemimin ilk yıllarında aldım o zaman tarzım farklıydı simdi bambaska ve nedense ikinci el temiz araclara ilgim daha fazla, farklı ve garip bir özellik.
![]() Düzenleyen dogancanguden - 18 Kasım 2013 Saat 09:01 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marka model düşünmedim ama dizele döneceğim kesin, benzin ve lpg bana göre değilmiş, kulağım alışmış dizel motor sesine :)
|
|
![]() |
|
shadowheart ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadowheart
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eskiden beri peugeot kullanıcısıyım. Geçen yıl ev alırken araba değiştirdim,takas,başka bir araba almak zorunda kaldım. Düşman başına. Dün peugeotuma kavuştum. Artık başka arabaya binmem. Hiçbir memnuniyetsizliğim olmadı bugüne kadar. Herkese selamlar,iyi pazarlar:))
|
|
shadowheart
|
|
![]() |
|
megez ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
eğer aracımı satarsam alacağım araç 1.4 otomatik honda jazz olacak inşaallah
|
|
papirus
|
|
![]() |
|
1,4 honda jazz çok çok az yakıyor diyorlar, kardeşim alfa türkiyede binilecek araç değil. Bundan sonraki aracım modifiyesiz olucak marka karar veremedim henüz (ki 2-3 yıl araç alamıycam aceleside yok) muhtemelen eşim için alırım araç otomatik lpg yada dizel olur.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
yine 206gti alırdım be. Tadı başka, şakası başka :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
sedan. Avensis woswos vb. Ama büyük ihtimal peugeot almam. Arabaya korka korka biniyorum nerden bi arıza vercek diye.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
:D ahahahah
![]() |
|
![]() |
|
Yahu nedir bu peugeot düsmanlıgı ve asılsız arıza iddiaları. Fatih hocam, aracını hor kullanma, orjinal parca kullan, bakımını düzenli yaptır tadından yenmez peugeot. :) Bir de bu Alfa'ya Türkiye'de binilmez ön yargısı var. Hayır hocam katılmıyorum, ustanı bul, parcacını bul BMW, Mercedes tadında bir aractır. Bayıla bayıla kullanırsın. Cevremden biliyorum. Aziz aga sen gti tadına eristigin icin haklısın. Makatı kalkık, euro bazında arac alan genc arkadaslara haddini bildirmek güzel bir duygudur. :) Dogan bey sizi de cok karamsar görüyorum, hayatın kimi ne ile ne zaman karsılastıracagı belli degil, bakarsın 1 ay sonra almıssın. Her sey güzel olacak diyelim biz. Her seyin hayırlısı. :)
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
suv sınıfında bi lincoln navigator veya cadillac escalade binek sınıfında porshe panamera düşünüyorum. kısmet nasip zamanla neler olur neler değişir bilemeyiz 2 ay önce arabasız kalma durumum bile vardı.
|
|
![]() |
|
Navigator'ı bende cok severim fakat yakış fena, tüple de binmek olmaz :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
106 quick , 206 quick , honda civic , yada lpg li 206 gti isterdim benki yakin zamanda biri benim olacak insallah :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Lpg'li gti binecegine, essege bin gez daha iyi Burak kardesim :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Yapacak bisey yok isim geregi araci is icin kullanmam gerekiyo gun geliyo 200 km
Bir gunde yaptigim oluyo ayrica izmit temsilcimiz aziz abinin arabasida lpgliydi suraati konforu durumu gayet iyiydi forumda pasakli kontes diye aratabilirsiniz hiçde eşşeklik bir durumu yoktu o aracin. Düzenleyen Burak - 17 Kasım 2013 Saat 17:32 |
|
|
|
![]() |
|
Hayır arac icin essek olyor demiyorum. Aziz beyin arabasını da biliyorum. Ama uzun yol yapıyorsanız Dizel peugeot daha iyi olmaz mı mesela?
|
|
![]() |
|
Zaten suan sahip oldugum araç golf dizel ancak istedigim seyleri dizel aracla yapamiyorum eksoz olsj hava filtresi vb oyuzden lpgli bir araca sahip olucam gibi duruyo
|
|
|
|
![]() |
|
Uzun yol yapıyorsanız haklısın.
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
bi navigator e binen yakıtınıda vergisinide sineye çeker diycem ama bu zamanda para babası da olsan yakıta vergiye harcanan para hiçde yenilir yutulur cinsten değil. lpg de bile 70 krş yakıyorsa benzinde adamı yer bitirir heralde. bu aracı zevk ve keyif için almak lazım şehir içi az yakan normal binek vasıta kullanılabilir bununla da akraba, eşdost ziyareti, ailece kafa tatili yapmaya, uzun yola, prestij getiricek bi iş görüşmesine gitmek oldukça keyifli bi olay olur :)
|
|
![]() |
|
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2010 kangooyu satarsak 2013 kasa kangoo almak isterdim :)
|
|
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Düşmanlık değil kardeşim his diyelim :) yoksa bana ne nie düşman olum ki?
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |