![]() |
|
alfa 145 pejo 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 Saat 11:47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 206 dan önce alfa 145 e bindim arasında dağlar kadar fark var alfa virajlarda korkma yere yakın ve kabiliyeti çok güzel 206 da güvenemedim yakıtta alfada fazla pejo çok ideal parça konusunda sıkıntı yaşamadım ama hemen temin edemedim 1-2 gün sonra tedarik ettirebildim pejoda böyle bir sıkıntı zaten yaşamadım alfanın tadını vermesede pejo iyidir candır Düzenleyen koramiral - 17 Kasım 2013 Saat 12:13 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye'de gereksiz bir Ferrari aşkı varken, Alfa'nın degerinin bilinmemesi beni sasırtıyor. Kullanılan malzemeler tamamen aynı. İc ve dıs mekanda ayrıntılı bakılınca özellikle cizime yönelik egitimli bir gözünüz varsa parcaların benzerligini de göreceksiniz. Ben Alfa'yı cok severim, binici oldugum icin de sonraki aracım ya 159 olacak ya da jaguar X-type.
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
![]() ![]() ![]() ![]() |
vallaha hocam 3 tane alfa geldi geçti elimden biri yakın arkadaşımın biri benim biride eniştenin üçündende illallah ettik fiat pejo parçaları uyumlu sorun yok parça bulmamada sorun yok ama usta bulamassın hocam dikkat et jaguar okeydir ama alfayı ikinci plana at derim
|
|
![]() |
|
Hocam emin olun Jaguar'ın bu mevzusu Alfa'dan cok ileri bir seviyede. :) Alfa ile Fiat'ın da bir cok parcası uyumlu. Malum aynı fabrikanın aracları. :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
parçalar uyumlu olsa bile trim ler var herşeyde uymuyor jtd 1.9 ve benzinli 1.9 var lpgde pek uymuyor ben sadece uyarıyorum ata sözü ( alfayı alırken birde satarken çok sevinirsiniz ) |
|
![]() |
|
hocam şu kadar söyleyim alfa alcağıma gider fiat albea alırım, 100 ü geçmem ama kafam rahat olur
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
alfaların hoş olduğunu ama bolca sanayiye götürdüğünü bende duymuştum. Eskisi alınmaz diyelim o zaman
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Sanırım bunlar hep, Alfa'da redline güzel ondan kaynaklı. Ben cevremdeki kullanıcılardan hic alfa sikayeti duymadım, tersine met ederler. :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
eski yeni farketmez alırsan alfa olursun kalfa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |