![]() |
|
2012 hatasız kazasız değişensiz 508 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
balkopugu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkopugu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 Saat 11:04 |
abiler arkadaşlar ihtiyaçtan dolayı aracımızı acil satışa çıkarttım ilan için-http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2012-hatasiz-kazasiz-degisensiz-142501624/detay/
detaylı bilgi isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçsin...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satıslar kardesim. Arac da güzel, umarım ihtiyacını karsılayacak sekilde satarsın.
|
|
![]() |
|
balkopugu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkopugu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi satmak istemezdim bukadar az yakan bir aracı 100 liraya 390kilometrenin nin üstünde yol yapıyorum şehiriçi ama hayırlısı:.(
Düzenleyen balkopugu - 17 Kasım 2013 Saat 11:16 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sıkıntılar hallolsun, ihtiyaclar giderilsin, saglık elden gitmesin insanoglusun calısır daha iyisini alırsın. Yeter ki mutlu ol kardesim. Bunlar maddiyat, önemli olan maneviyat.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |