![]() |
|
206 gti performans sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Wild_BLaCk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Wild_BLaCk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2013 Saat 22:35 |
Merhaba arkadaşlar 15 gün önce 2001 model 206 gti araç aldım. Aldıgımda bakımsızdı fakat yürürü çok iyiydi bugün triger seti debriyaj seti salıncaklar fren hortumu rot başları yağ değişimi balata değişimi debriyaj halatı z rot bunların tamamı sıfırlandı bütün yapılanları yazmamın sebebi araç bakımdan çıktıktan sonra eve gelirken eski performansında olmadığını gördüm ve çok şaşırdım bakımsızken bile ivmelenmesi çok iyiydi fakat bugün otobanda jettaya bile geçiliyordum daha önce aynı sorunu yaşayan varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz ? Bu performans düşüklügü neden kaynaklanıyor olabilir ?
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen şuna bağlıyorum, Balata değişiminden kaynaklanıyor olabilir, keşke çıkar çıkmaz performans testi yapmasaydınız. 2-3 gün normal kullanın fren boşluğu düzelsin derim ben.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Jetta modifiyeli olabilir mi acaba
![]() |
|
![]() |
|
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
bıraz kullan yagı falan degıstrsmın bı ıtıcelın dolsun odnan sorna denersın eskısındende ıyı olur bakımlı arac takmam kafana :)
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
![]() |
|
Wild_BLaCk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Wild_BLaCk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunu çözemedim arkadaşlar arabanın değişmedik eski parçası kalmadı birde arabanın devri çok hızlı artıyor bugün yaptırdıgım yere götüreceğim inşallah çözeriz sorunu bazı arkadaşlar sente ayarından dolayı olabilir dediler ama ne yapacağımı bilemiyorum ..
|
|
![]() |
|
underworld__06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı underworld__06
Bu tarz bi problem bende yaşadım gidişinde problem vardı aracın sorunu benzin pompasında buldular değiştirdikden sonra hiçbir sıkıntısı kalmadı şimdi uçuyor :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Wild_BLaCk
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim bugün yaptırdığım yerde cihaza bağladılar ve bobin ve bujiler sorunlu çıktı sanırım sorunum çözülecek herkese teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Geçmiş olsun inşallah çözülür binersin rahat rahat :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
sonucu merak ettim doğrusu . .
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Wild_BLaCk
Arkadaşlar Bobin ve bujiler değişti eskisinden de iyi oldu araç şu anda ateşlemede sorun varmış cihaza bağlandığında direk bobin arızasını gösterdi baya masraf ettik inşallah bundan sonra sorun çıkarmaz yardımcı olan herkese teşekkürü borç bilirim
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hadi geçmiş olsun
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |