![]() |
|
kısa ve sis yükseklikleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2013 Saat 18:15 |
merhabalar. sis farlarından dolayı selektör alıyordum. sis farlarının ayarlarını minimum yüksekliğe getirdim ama 45 derece oldu neredeyse. sizce bu görüntüler normal mi;
sisler ![]() kısalar ![]() sis+kısa ![]() |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu şekilde anlıyamayız. Aracın duvara belli metre uzaklıkta olucak ve duvarda belli yükseklikte çizgi olucak.. Örnek vercek olursak (tamamen sallama rakamlar) 5 metre uzaktan açıcaksın 1 metre yukarısını aydınlatmıycak gibi. Bunun için far ayarı yaptırman lazım bu şekilde forumdan olmaz yada doğru bilgiyi bulup deniyeceksin
|
|
![]() |
|
şimdi internetten senin için baktım. Sol 23 metre sağ 25 metreymiş (aydınaltması gereken mesafe) ama kendin deneme diyor herkez. 5 tl' ye ayarı yaptırabiliyormuşsun Rot balansçılarda vs..
Düzenleyen dogan106 - 16 Kasım 2013 Saat 18:52 |
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
yükseklik ayarının düzgün olduğunu dediğiniz gibi bu şekilde anlayamayız. mesafe yükseklik rakamları var belirli. benim dikkatimi çeken sis farlarının çizgisi. bu şekilde normal mi ben onu merak ediyorum. dikkat ederseniz sol taraf duvar dibinde, sağ taraf 45 derecelik açı ile 1 metre yukarıya kadar çıkıyor. tabi daha uzaktan bu mesafe daha yukarıya yansıyor. |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
Önemli olan sol tarafın altta kalması(karşı soldan gelen aracı rahatsız etmemesi ama sizde çok fark var), sadece sis değil kısalardada o şekilde olması gerek, görsel bi konu olduğu için rot balanscı yada bu işi yapan biyere gidip ayarlatmanız gerekmekte
Düzenleyen dogan106 - 16 Kasım 2013 Saat 22:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |