![]() |
|
Anahtar pili değiştirdim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gebedek ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2013 Saat 18:00 |
Merhaba arkadaşlar. Aracım 206 x-line 2005. Dün akşam kendim anahtarın pilini değiştirdim. Sabah araba çalışmadı.
-Kumanda uzaktan kapıları açıyor, kontağı çeviriyor marş sesi geliyor ama ateşleme yapmıyor. Aracın çalışmaması bu pil değişikliğinden olabir mi. Çözüm konusunda ne önerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim anahtarın icinde immobilizer var acaba onu bir yere falan mı düsürdün? Pil degisikligi sıkıntı yaratmaz cunku.
|
|
![]() |
|
gebedek ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Doğan bey ilgin için teşekkür ederim. İmmobilizer içine. Hatta vidayı devrenin ortasından geçirdim yeri vardı. Acaba tanıtmak mı gerek arabaya tekrar. Devreler zarar gördü desem öyle bir şey de olmadı
|
|
![]() |
|
Rica ederim. Yok sanmıyorum, ben de degistirdigim icin biliyorum öyle bir sey basıma gelmedi. Bu devreden yapmaz devre sadece merkezi kilit icin. Aracla baglantıyı immobilizer kurar. Pil olmasa da anahtarla kapıları acar motoru calıstırırsınız. Bana garip geldi. El kitapcıgından anahtar tanıtmaya bir bakın derim, orada gerekli bilgiler vardır.
|
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
imb.komtrol et
|
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
minik bi chip kum.içinde
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bahettiğiniz parça en sağdaki ufak parça mı. Eğer bu parçalara doğru takıldıysa ve kapılar kumanda ediliyorsa tekrardan bir tanıtma işlemine gerek var mı?
|
|
![]() |
|
Evet o parça immo.
|
|
![]() |
|
cchip anahtara temas etsin
|
|
![]() |
|
farklı şekillerde tak siyah chipi öyle dene
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yedek anahtarınız varmı? Yedek anahtar varsa onunla deneyin onunla da çalışmazsa sorunu immobilizerda aramayın. Pil değişiminin immobilizera etkisi olmaz hatta resimde ki elektronik devreyi çöpe atsanız bile araç çalışır.
Düzenleyen Serkan - 15 Kasım 2013 Saat 19:15 |
|
![]() |
|
Yedek anahtarim yok. Anahtari bu gun soktugumde soyah kucuk parcanin yuvasinda degil baska bir yerde oldugunu gordum.ondan olabilir mi
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
pi yalnızca aracın kumandasıyla alakalıdır. pil çalışmasını etkilemez. immoyla alakalıdır sıkıntın. Marş basar almaz. anahtarın immosunu bi knt et.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Arkadaşlar teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür. Çip anahtarın içinde yuvasına oturmadığı için sorun olmuş.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |