![]() |
|
Lpg Enjektörü Fiyat Farkı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakandemirtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakandemirtas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2013 Saat 12:37 |
selam arkadaşlar herkese selam aranızda lpgyedekparca.com sitesinden alışveriş yapan varmı arabamdaki enjektörler arızalı burdaki servis 250 tl fiyat çekti lpg yedek parça sitesinde filtresiyle bereber 120 tl burdaki ustaya sordum orjinal değildir dedi lpg yedek parça sitesini aradım orjinal dedi kafam karıştı arasındaki fiyat farkına bu üründen kullanıp memmun kalan varsa lütfen yazsın almayı düşünüyorum.http://www.lpgyedekparca.com/atiker-enjektor-urun335.html
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
enjektörün yan sanayısımı olurmuş aynı parca işte al kendin tak cok basıt..onlar o fıyata bıle almıyolar
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Atiker markası hocam, atikerin yan sanayisi olur mu?
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim enjökterlerdende çok şıkırtı sesi geliyor bende değiştirmek için sordum 200 lira demişlerdi orjinal için sanayide.
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
atikerin her ilde bayisi var ama çoğu fiyatı kendi kafasına göre veriyor ama şöyle bişide var ist.da daha ucuz int.dekileri çoğu ist.da :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
hakandemirtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakandemirtas
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler arkadaşlar o siteden filtresiyle beraber 120 tl ye gettitdirdim tamirci arkadaşa 20 tl verdim taktı aracımdaki sorun düzeldi sizede tavsiye ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |