![]() |
|
makyaj malzemeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yldrmysn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2013 Saat 09:24 |
arkadaşlar yeni bi araç aldım 206 x-line ama ilk araçım :)
biraz makyaj yapmak istiyorum far ses sistemi fln yani neler yapmalıyım nerden başlamalıyım yardımlarınızı bekliyorum :)
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hoşgeldiniz araciniz hayirli olsun . Aslanin resimlerini paylaşirsaniz daha faydali olabiliriz istediginiz seylerde.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
yldrmysn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Hoş buldum daha iyisi sizin olsun inş.
tamam akşam yada yarın paylaşırım burda :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoşgeldin kesinlikle jantları değiştir bence yakısmamıs ben yakıstıramadım tabiki herkesin fikri kendine :)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
zaten üstünde vardı aldıgımda :s
değişecek ama yazı bekliyorum maddi sıkıntı var azcık :) |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
öne 5 lik spor yay ve güzel bir Laguna lip tak, ilerde 206 gti jantı alıp takarsan (şuan kiler kaç inç bilmiyorum) daha güzel duracaktır.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
İşe ilk spor yay takarak başlamalısın, Üstündeki jantlar bile daha güzel görünecek emin ol.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
hoşgeldin
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
gövde rengi kapı kuşakları ve tampon bantları rc spoyler
![]() |
|
Asil :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |