![]() |
|
Peugeot 206+ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2013 Saat 21:35 |
|
Değerli Arkadaşlarım;
Peugeot 206+ Adlı Araca Ait: 4 Adet Dış Kapı Kolu Nikelaj Kaplama (Orjinal) 1 Adet Arka Bagaj Çıtası Nikelaj Kaplama (Orjinal) 1 Adet Depo Kapağı Nikelaj Kaplama (Orjinal) Anılan Unsurlar, İhtiyacı Olan Arkadaşımın, Sadece Kargo Ücretini Karşılaması Suretiyle Tarafına Ücretsiz Olarak Gönderilecektir. Not: Kargo Yurtiçi Kargo İle Yeşilova-Derecik-Şemdinli/Hakkari'den Gönderilecektir. Esenlikler Dilerim!
Düzenleyen SerKan1923 - 14 Kasım 2013 Saat 22:01 |
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mesaj gönderdim.
|
||
![]() |
||
|
Anılan Unsurlar, Tarafınıza Gönderilecektir. Esenlikler Dilerim!
Düzenleyen SerKan1923 - 14 Kasım 2013 Saat 21:51 |
||
![]() |
||
|
Rica Ederim.
|
||
![]() |
||
|
Anılan Unsurlara Talip Olan BG307 Adlı Kişi Dönüş Yapmamıştır.
Konu Günceldir. Esenlikler Dilerim!
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
özelden msj attım hocam kısmet:)
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
|
Mesajınız Cevaplanmış Olup, Anılan Unsurlar, Tarafınıza Gönderilecektir. Esenlikler Dilerim! |
||
![]() |
||
|
Anılan Unsurlara Talip Olan fatihpekgoz Adlı Kişi Dönüş Yapmamıştır!
Konu Günceldir! Esenlikler Dilerim!
|
||
![]() |
||
|
Anılan Unsurlar, Tarafınıza Gönderilecektir. Esenlikler Dilerim! |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
bu nedir ya bedava veriyon kimse geri dönmüyormu? bana gönder bari adres: hürriyet mah. zümrüt sk n:14 tekirdağ merkez. cep 505 722 62 yetmişaltı Buğra TÜRE
Düzenleyen Buğra - 18 Kasım 2013 Saat 22:00 |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben alırım hocam.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar, Anılan Unsurlar 307bursa'ya Gönderilecektir.
Edit: İletişim Bilgilerini Vermiş, Özür Dilerim Gözden Kaçmış.. Esenlikler Dilerim!
Düzenleyen SerKan1923 - 18 Kasım 2013 Saat 22:11 |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Anılan unsurlar için dönüş yaptım size adres ve telefon bilgisinide özelden attım. Ama çok önemli değil benim araçta çok da hoş durmayacağını da düşündüm sonradan. Yine de teşekkürler.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
|
Anılan Unsurlar, 307bursa'ya Bugün İtibariyle Gönderilmiştir.
Yöneticilerden Bu Konunun Kapatılmasını Rica Ediyorum. Esenlikler Dilerim!
|
||
![]() |
||
|
22 Kasım Cuma Günü Elinizde Olur, Nitekim Teşekkür vs Beklemiyorum! Esenlik Üzerinize Olsun!
|
||
![]() |
||
|
Konu Mesajında Belirtmiştim (Orjinal) Diye.. Önemli Değil Rica Ederim. Esenlik Üzerinize Olsun!
Düzenleyen SerKan1923 - 22 Kasım 2013 Saat 20:15 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |