![]() |
|
206 xt kalorifer sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aranel Tiwele ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aranel Tiwele
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2013 Saat 19:42 |
Selamlar... Bugün bir türlü çalıştıramadım kaloriferi, 1-2-3 yapıyorsun tık yok. sigortaları tek tek kontrol ettim sorun yok sigortalarda. Elektrikçi motoru arızalanmıştır dedi. Başka bir yere gittim rezistansındandır diyor.. Çözemedim... Neyse, sonuç olarak bu iki parçanın değişmesi için ne kadar bir maliyet gerek? artı Ümraniye/Şişli civarında var mı iyi elektrikçi? Artı, bu ikisinin dışında başka bir sorun olabilir mi?
|
|
2003
206 XT 1.6 BVA |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracım da 4. seviye calısmıyordu kablolardaymıs sıkıntı. Ezbere konusmak olmuyor böyle sıkıntılarda. Bakılmak lazım.
|
|
![]() |
|
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok doğru 5-10 liralık bişey diye gidiyosun 250 kağıt bırakıp geliyosun. benimde kalorifer radyatörü su damlatıyordu. yan sanayisini takalım 80 tl ye m al olur dediler tamam dedik. sonra ustam telefon açıp radyatörün değişmesi için konsolun sökülmesi lazımmış elektrikçi 200 tl fiyat istiyor dedi. en onunda 10 tl ye çatlak spreyi alıp kullandık problem kalmadı
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |