![]() |
|
206 cam filmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2013 Saat 11:39 |
Arkadaşlar aracıma cam filmi çektirmeyi düşünüyorum. bostancı oto sanayi de önerebileceğinizi yer var mı? bir de film numarası ne olacak polis çevirmesin sonra :)
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
fth306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 3-4 gün önce %30 film alıp kendim uyguladım. dışarıdan oldukça siyah ve içeriyi çok az gösteriyor içeriden bakıldığında ön camla ton farkı var gibi görüş gayet rahat.. artık cam filmlerine görüşü engellemiyorsa ceza yazmıyorlar diye bir söylenti var :) bence %30 gayet ideal ama zevk ve renk meselesi :)
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
%30 dediğiniz 2 numaramı oluyor?
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
fth306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
valla numarasını bilmiyorum ki ama light black diye geçiyor olması lazım. yanlış bilgi vermiyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |