![]() |
|
NAVİGASYON için YARDIM ?!? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2013 Saat 17:18 |
![]() Tavsiyeleriniz ne olur inanın bu konudan hiç mi hiç anlamıyorum.Sadece biraz araştırma yaptım çok fazla aracı arıza veren kişiler var,uyumluluğundan sıkıntı edenler ve kalitesinden dolayı pişman olanlar var. Ben dokunmatik ekran bi navigasyon taktırmak istiyorum ve ses,anfi,bass vs. gibi şeylerin artı olabilecek güçte bir cihaz olmasını istiyorum. 2000 tl.'ye kadar bütçem var fakat piyasada 6000-7000 tl.'ye cihazlarda gördüm hiç gerek yok öyle şeylere :) Ben aracımın konsolunun cok boş olduğunu düşündüğümden böyle bir karara vardım. Marka,model olarak bildiğiniz,tavsiye edebileceğiniz cihaz yada cihazlar varsa ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalini sordunuz mu? Servisler takabiliyor mu? Orjinal takılabiliyorsa önce onu değerlendirmenizi tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir ektrası yok bu tip cihazların, taktıktan 2 hafta sonra sıkılıcaksınız. Ayrıca aracınızın içinde değerli bi alet olduğundan Allah korusun hırsızlık ihtimali çok daha fazla artıcaktır. Aklınız kalıcaktır yada herdefasında tak çıkar uğraşıcaksınız. Kişiden kişiye değişir , fakat bana sorucak olursanız aracınızda Maşallah gayet güzel ve hiç gerek yok.
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hırsızlık olayları çok farklı ya öyle düşünürsek sokakta araba kalmaz,parça kalmaz,lastik kalmaz :D
Ben çıkma navigasyon değil harbi gömme navigasyon taktırmak istiyorum yeri var çünkü.ayrıca orjinal olarak yok bu araclarda sadece 2014 modellerde var.sadece 508 lerde falan kullanılan modacar cyclone falan satıyor peugeot bayiileri.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |