![]() |
|
Bir Göz Atarmanızı İstedim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
uyarrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: SERBEST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2013 Saat 14:20 |
Arkadaşlar ilandaki aracı almayı düşünüyorum ama sizin fikirlerinizde önemli
Nedir Ne Değildir . ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-bakimlari-yapilmis-temiz-pejo-143747693/detay |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buna da bir göz atın derim forumdan bir arkadaşımızın arabası, boya değişen durumu eşit, km daha az.
|
|
![]() |
|
uyarrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: SERBEST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
baktım araç güzel ama siyah modifiye çok fazla içime sinmiyor daha sade bir araba düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Anladım, o zaman motora iyi baktırın, aslında km çok değil ama geçmişi önemli, kozmetiği güzel görünüyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sizin bulduğunuz beyaz araç güzel ama km' si Peugeot' a göre çok.
Forumdan arkadaşın aracı güzel / km' side güzel. Yay takılıp ön takım zarar görmediyse. 999 plakalı araç daha mantıklı geliyor bana.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Km gerçekten çok dizel araç sonuçta alınırken titizlikle bakılması gerekıyor fiyatıda çok ucuz değil ben bu fıyatlara 150 Bınde 307 ler gordum 20 - 21 Bın arası acele etmeyin derim .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
fiyat yüksek
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Bence fiyatı ve km çok yüksek arkadaşım o kmlerde,bence bekle km daha düşük araçlar bulabilirsin,hayırlısı olsun..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
km çok bide koltuk kılıfları orjınal değil galiba
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |