![]() |
|
mazot gösterge sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
soulfly ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2013 Saat 22:02 |
100 tl lik mazot aldım arbaya ibre yarıya kadar geldi 7-8 km gittim park ettim. 1-2 saat sonra arabayı çalıştırdım ibre çeyreğin altında gösteriyor anlamadım neden yapar bunu
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arabanın yanlıs bir sey yaptıgını sanmıyorum. Hava basılmıs olabillir.
|
|
![]() |
|
soulfly ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
iyi bi yerden aldım nasıl hava basıyorlar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Her isin bir cakallıgı var maalesef. İyi yer diyerek gecistirmeyin, sonucta insanların nasıl iyi yerlere geldigini biliyoruz. Bende bir kac defa karsılastım Bu yüzden sadece bir yerden alıyorum artık.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Şamandırada sıkıntı olabilir.Kontrolde fayda var.Birde aracın park eğimide etken olabilir.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
cevaplar için saolun 10km oldu dolduralı ışık yandı gittim 30 liralık daha aldım yarının üstüne çıktı şamandırada herhalde sorun
Düzenleyen soulfly - 13 Kasım 2013 Saat 10:42 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bence en sağlam tespit mazotu bitirip fullemek olabilir.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
307 için konuşayım bizim araçlar yokuşta vss bırakıldıgında takılabiliyor,sonrasında düzeliyor.Tavsiyem ceyrek altında kalmayın..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |