![]() |
|
GTİ ALMAK İSTERSİNİZ CABRİO MU? NEDEN? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mazda3 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2013 Konum: mazda zoom zoom Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2013 Saat 21:31 |
|
GTİ ALMAK İSTERSİNİZ CABRİO MU? NEDEN? HIZ DÜŞKÜNLERİ GTİ DİYECEK AMA SADECE HIZ MI GÖZE HİTAP ETMEK KEYİF ALMAK OLAMAZ MI? RÜZGARI HİSSETMEK OLAMAZ MI? CABRİO ARAÇLARIN AÇILIR TAVANLARIN BAKMI MASRAFLI MI? AYLIK GELİRİ 4.000 OLAN KİŞİLER CABRİO ARAÇ ALIRSA BÜTÇEYİ SARSAR MI? BİRİKİM YAPABİLİR Mİ? CABRİO ARAÇLARIN AVANTAJLARI VE DEZAVANTAJLARINI YAZAR MISINIZ?
|
||
diğer araçlar benim gözümde sadece bir araba zoom zoom ise bir otomobil...
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben gözü kararttım alacam bi tane cabrio masrafı derdi tasasını geçtim. istiyorsan al..
GTI cabrio ayrımına giriyorsan 206 içinse 2.0 206cc al
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
cabrio alacaksam muhakkak hardtoplu yoksa gti
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Kardeşim turkiyede cabrio olmaz. Bi kamyon geciçek yanindan tas firliycak kafan yarilcak kaza yapican allah korusun.
|
||
![]() |
||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ahaha cok iyiymiş :D son durak 6 'yı çektin resmen :D
|
||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
||
![]() |
||
|
dostum dost acı söyler. Sokaktaki herkezin polis gibi herşeyi ihbar ettiği, siyasi gibi algılanmasın koyunluğun olmadığı ülkelerde bu tip arabalara binilebilinir örneğin Almanya, İngiltere,Fransa Bizim Türkiye ,İtalya,İspanya gibi avrupa ülkelerinde cabrio' lara binilmez.
|
||
![]() |
||
|
Aralarında Dogan'ın söyledigi bir dez avantaj farkı yok. He bir de cc biraz daha uzun park yeri mevzusu vardı onun dısında bir sey yok. Gerisi senin tarzına kalmıs. Ben olsam gti alır gecerdim. CC'nin arkasını oldum olası begenmem. :)
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
CC görsel olarak etkileyici olsada, GTI tabiki :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
fth306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
|
uzun zamandır 306 cabrio kullanıyorum balkan ülkesindeyim hard top um da yok 10 günün 5-6 günü sağnak yağmurlu buralar, aracım 2.0 bi gti değil tamam ama performansı oldukça tatmin edici, gelelim cabrio keyfine, kesinlikle inanılmaz bir his emin olun cabrio arabadan sonra diğer arabaların hepsi basık havasız ve dar geliyor yolda giderken ışıklarda dururken kafanı kaldırıp gök yüzünü izlemenin keyfi kesinlikle tarif edilmez. yanından kamyon falan geçince de bir şey olmuyor :D.. üstü açık arabada cam kapatanları hiç anlamazdım cabrio arabam olmadan önce ama camları kapadınığınız da rüzgar %80 %90 kesiliyor ön koltuklarda sadece açık hava ve ferahlık hissediyorsun, tabi bu benim arabada ön koltuklar için geçerli arka koltukta rüzgar oluyor ama aerodinamisi iyi olan bir araçta bununda minimum seviyelerde olacağını düşünüyorum. eğer convertble veya hardtoplu değilse aracın otoparkın veya güvenli bir yerin olmak zorunda çünkü sarhoş ve bazı şerefsizler affedersiniz geçerken bıçağı takıp tenteyi yırtabilir onun dışında bir riski yok su almaz akmaz kokmaz :D son model arabalardan sıcak bir yaz akşamında özenerek bakan gözleri sıkça görürsün :)
Düzenleyen fth306 - 17 Kasım 2013 Saat 17:36 |
||
![]() |
||
fth306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
|
eklemezsem olmaz, hiç başıma gelmedi çok şükür ama ışıklarda cam silicilere dilencilere karşı acayip savunmasız kalıyorsun tependen suyu sıkıp kaça bilir, :D
|
||
![]() |
||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
|
Cabrio araçı Kullanan keyfini bilir Bir binen bir daha vazgeçemez. ;) eğer hem güç hem görsellik istiyorsan ve uygun fiyata modelli hardtoplu aracım olsun diyorsan ve evli değilsen kesinlikle 206 CC 2.0 GTI diyorum bende bu araç var kapalı araçlara bindiğimde kutunun içine beni kapatmışlar hissi veriyor kısacası ruhu özgürler için bir araçtır. ve piyasada fazla tutulmadığı için nadir temiz kalmış canına okunmamıştır en azından benim aracım öyle ;)
Bu araçların temizini bulursan kesinlikle tavan su mekanizma sorunu yaşamazsın |
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Cabrio araçların arka koltuğunda çok oturmuş biri olarak söylüyorum(BMW 3.20, Chrysler Sebring, Mercedes E200,...) arka koltuk çok kötü oluyor, acayip rahatsız. Bence arka koltuk boş olacaksa yani aileniz 2 kişi ise kesinlikle tecrübe etmelisiniz. Zevki bambaşkadır.
Ek bilgi: Aslında ön ve arka koltuklarda hissedilen rüzgarı sıfıra indirecek çok akıllıca tasarlanmış rüzgar kesiciler bulunuyor ama çoğu araçta yok.
|
||
![]() |
||
|
aslında var, yapılabilen bir şey. ingilizcesi windschott olan rüzgar kesiciler... yeni ve iyi arabalarda hali hazırda var olan fakat biz alıp takmaya kalkarsak arka koltuğu iptal etmek zorunda kaldığımız olay :) 2 kişilik uzun yolculuklarda çok başarılı olur ama günlük hayatta her an ihtiyaç olabilir. neden arka koltuğu iptal etmek zorunda kaldığımızı çözebilmiş değilim ya montaj arka koltuğa mümkün olduğu için ki zorlasak arka koltuğun başlık arkalarına da monte edebilirz bence, ya da hava sirkülasyonun dan ötürü geniş alana etki etmiyor bilmiyorum ama genelde 2 kişilik cabriolarda var. bizim araçlar için olanları arka koltuğun üstünü kapatacak şekilde monteleniyor...
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
yok hocam ya arka kafalıkların hizasına incecik tül gibi bir şey takıyorlar, bir de sunrooflarda da olan öndeki rüzgar kesici var tamam işte
|
||
![]() |
||
|
havalar ısınsın ben ona bakıyım ya :) olmadı kendim bişeyler yaparım arka koltukların arasına iyice sıkıştırır denerim arkadan ufaktan rüzgar geliyor camlar kapalı olsa bile
|
||
![]() |
||
|
bu adamlar bir şeyler yapmaya çalışmış %70'e kadar azaltmışlar rüzgarı:
ama sanırım aslolan dediğiniz gibi arka koltuğun üzerini kapatıyormuş, en azından bmw için de öyle:
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2.0 gti ile 2.0 cc aynı motor zaten cc istiyosn hızda istiyosan alırsın 2.0 cc :)
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |