|
307 ayna |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2013 Saat 23:22 |
Arkadaşlar, farklı bir proje için iki adet yan dış dikiz aynasına ihtiyacım var.
Kırmızı olursa çok süper olur ama diğerlerini de değerlendirebilirim. |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi farklı proje derken? :)
|
|
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gibi..
|
|
|
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ah be topraam ben ne anlarım ayna kesmekten.
Ben daha tırnağımı kesemiyom :) Ankarada bir abim var aynaları o na göndericem, o ayarlayıp bana yollucak. .o yüzden çıkma ayna olsun istedim. Orjinaller bozulmasın diye. |
|
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bencede kapakla iş biter hiç kasmaya gerek yok..
|
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Topram belli bir ücret karşılığında yapıyor ama işçiliği on numara..
|
|
|
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Alırım komisyonumu :)
|
|
|
|
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Topraam adama konuyu yazdım, haber bekliyorum
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |