![]() |
|
Sağ Salim 2 (Fragman) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2013 Saat 17:32 |
|
Kimsenin tepesinde durup da izlemeyin diyecek halimiz yok banane kim neyi izlerse izlesin siz nasıl yorum yapıyorsanız ben de öyle fikrimi belirtiyorum .Madem sorun yok devam edin.
|
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynen öyle Ör: Cem Yılmaz ben bayılıyorum adam ölene kadar yapsın son programına kadar izlerim, Rahatsız olan izlemez yada tek izler eşiyle çocuğuyla izlemez
![]() |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
anamızın ağladığı şu zamanlarda varsın küfürlere gülelim maksat bizi bu olumsuzluklardan uzaklaştırmasıdır...
istemeyen seyretmez... |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
zevkler ve renkler tartışılmaz sana ters gelen bize eğlenceli gelebilir... |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=DjxirzxarNU
abi biri sağ sağlim 2 diğeri de DÜĞÜN DERNEK ikisininde fragmanına öldüm mutlaka izlenilmeli :D |
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
|
küfür ahlaksızlık sanat değildir diyorum
|
||
|
||
![]() |
||
|
içine tükürülür derken?
|
||
![]() |
||
|
böyle sanatın(!) içine tükürülür işte.
|
||
|
||
![]() |
||
|
oda bazen güzel oluyor ama
![]() |
||
![]() |
||
|
küfürle güldürü sanatı...
|
||
![]() |
||
|
işte bende o yüzden daha 1 ' i bitiremedim 2nin fragmanını izlemiyim diyorum (biraz geç oldu ama konuyu unutmuşum kusra kalma)
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
|
abi bu filmi 2 kere izlemeye niyetlendim 2 keresindede aynı yerde uyuya kaldım. O yüzden fragmanı izlemiyim diyom, ama tahminen güzel paylaşım çok tşk.
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Komikmiş :) Küfretmeden de güldürebilseler keşke..
|
||
![]() |
||
|
ÖLDÜM GÜLMEKTEN YAA ...
HELE ORRR ORRRR ORRAĞINI ....
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
|
Yönetmen: Ersoy Güler Oyuncular: Burçin Bildik, Ezgi Asaroğlu, Hüseyin Avni Danyal devamı... Tür: Macera , Komedi Ülke: Türkiye Beğeniyle karşılanan Sağ Salim filminin devam filmi olan yapıtta ölümden ve ölülerden çok korkan ancak işi gereği zamanını bu korkuyla geçiren Salim'in hikayesi devam ediyor. Taşımak zorunda olduğu cenazeyle yola çıkan Salim bu yolculuk sırasında türlü aksilikler sonrasında karşılaştığı kişilerin ölümüne sebep olur ve kaçak durumuna düşer. Tek çaresi yurt dışına kaçmaktır ve kendisine yardım edecek biriyle anlaşır. Ancak kazara neden olduğu ölümlere bu kişi de eklenir ve macera dolu yolculuk böyle başlar... Yönetmenliğini yine Ersoy Güler'in yaptığı devam filminin başrolünde bir kez daha Burçin Bildik yer alıyor. Ona eşlik eden isimler ise Ezgi Asaroğlu, Hüseyin Avni Danyal, Nazlı Tosunoğlu ve Murat Akkoyunlu. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |