![]() |
|
araç muayene ve kuzu geçer = ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 20:41 |
arkadaşlar istanbul avrupa yakası hangi istasyonu tercih etmeliyim silivri istasyonunda çok ıvır zıvır şeylere takılınmadığı söyleniyor yakın zamanda giden var mı sizce hangi istasyonu tercih edeyim
birde aracımı olduğu gibi götürmeyi düşünüyorum muayenede çıkan arıza olursa çıkan arıza doğrultusunda servise gitmeyi planlıyorum sizce bu doğru bir hareket olur mu? Düzenleyen ramazanturan81 - 18 Kasım 2013 Saat 14:19 |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim servise git, herseyi halledilsin ondan sonra istedigin muayene istasyonuna git hic farke etmez sıkıntı yaratmasınlar, sende oradan aracımı seviyorum be diyerek cık. :)
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
kendini kandır diyosun yani
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ben şubat da Esenyurt da girdim 11 dakika da çıktım, arka kapıları bagajı falan hiç açmadı bile.
|
|
![]() |
|
ben bu seneye kadar sürekli haraççı ya gidiyordum utanmasalar beni bile muayene edecekler
|
|
|
![]() |
|
Aracını servise götürüp kontrol ettirip varsa eksiklerini giderip muayeneden sorunsuz gecmen kendini kandırman mı oluyor Ramazan bey? :)
|
|
![]() |
|
peki şimdi kış dönemindeyiz lastiklerin kış lastiği takılı olması gerekirmi üzerindekiler yazlık ve dişler 5mm in altında gibi sıkıntı olurmu ve camlarda film li ?
|
|
|
![]() |
|
Abicim lastige kimi dikkat ediyor kimi etmiyor. Filmlere de öyle. Aslında konu tamamen muayene edenlerin işe gelmeden önce eşleriyle muhabbetleriyle ilgili. Eger eşi cok dırdır yapmıssa senin üstüne geliyor, öperek yollamıssa oda sana gülümsüyor. İsin aslı tamamen adamın insafına baglı. Ama sen lastikleri ne olursa olsun yenilemelisin. Canın hic bir seyden önemli degil.
|
|
![]() |
|
yok doğancan kardeşim hani servise gidip herşeyi hallettikten sonra muayeneden geçmek zaten normal önemli olan o anki haliyle muayeneden geçip aracımı seviyorum be deyip çıkmak
![]() |
|
|
![]() |
|
katılıyorum kardeşim ama bu aralar parasal sıkıntı var sıkıntı yı bi atlatayım kuzu ma michelin 4 sıfır lastik aklımda herzaman
|
|
|
![]() |
|
Ya aracında önemli bir arıza yoksa emin ol suanda da gecer. Hani gecer her türlü. Parasal sıkıntı bitmiyor maalesef. Piyasanın durumu cok kötü esnaf ve sabit gelirlere yasam yok bu zamanda. Paranın degeri kalmadı. Umarım üstesinden gelirsiniz. Aslanınıza ben güveniyorum. :)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
ben aracımın elektrik aksmanına baktırdıkdan sonra rot balanscıya gittim orda rot yaptırdıkdan sonra mimasinandan randevu aldım 9:30'a saat 9:00 da ordaydım 9:35 de işim bitti muayneden geçtim
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Rot balans ve farlar sinyaller düzgün calıssın sorunsuz gecer zaten ya.
|
|
![]() |
|
ciddi bi problemi yok sadece sağ ön takımda ya boşluk var yada rot kollarında bi sorun oda kaldırıma çıkarak park ettiğim için sağ arka amortisorden lak luk ses geliyor bunlardan başka aklıma birşey gelmiyor arıza adında ama servise bi görünürüm yani paldır küldür muayeneye gitmek olmaz
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
sen rto balancıya git ayar yapsın zaten sıkıntı varsa sana söyler şunu unutmayın arkadşlar muayne istasyonundakilerin çoğu rot balanscıdır.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Ben cumartesi günü esenyurtta giricem saat 11'de inşallah tek seferde geçeriz :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bende esenyurt a gitmeyi planlıyorum ama cam filmi ve lastikler sıkıntı yaparmı diye merak ediyorum bu arada randevu almayı unutma şimdiden volkan
|
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Aldım aldım randevumu geçen hafta :) cam filmi muayenede sıkıntı olmuyor ben polis çevirmesinde sıkıntı yaşamamak için söktüm öndekileri, lastiklerde yazlık kışlık sıkıntısı olmaz heralde bilemedim inş olmaz :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
biraz önce tamirciye gittim göserdim arabamı baktı bişeyi yok dedi lastikciye sordum bu lastikler geçermi diye geçer dedi kar lastiği 1 aralıktan sonraki muayene de sorulabilir dedi ama tamircinin bakmasına pek güvenemedim açıkcası başka biyerede göstermelimiyim acaba
|
|
|
![]() |
|
El frenini ayarlat frenlerden kalmasın farlar hafif kusur geçiyormuş heralde ayarsız olsada orda burda kaçak yoksa lastiklerinde tamam bence takma fazla kafana :) sinyaller lambalar hepsini kontrol et silecekler ve silecek suyu ilk baktıkları şey o arabaya biner binmez su sıkıp silecekleri çalıştırıyolar..
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |